Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490
Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih žuriral: "Nosil sem lasulje, da me ne bi prepoznali"

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ali prisluškujejo Hajdinjaku

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Ne sodelujte v lokalnih zgodbah ...

4. 2. 2021; 06.00
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
horoskop fairy

Horoskop foto: ps

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven
Ohladili boste čustva in želeli potrditve ljubezni. Lahko, da boste morali negovati bolnega bližnjega in vas bo to precej utrudilo in vam prekrižalo aktivne načrte.

Bik
Ne branite se sprememb in dovolite, da vam vsakdanje življenje jasno pokaže, kaj je smiselno spremeniti. Organizirajte se in spremenite vsakdanjih bolj v pozitivno smer.

Dvojčka
Čustveno boste nihali, čeprav vas to ne bo preveč motilo, saj ste navajeni, da se hitro premislite. Našli boste razloge, da ne boste sodelovali s tistimi, ki vam gredo na živce.

Rak
Ne delajte preveč drame iz svojega izgleda, temveč se uredite tako, kot se počutite. Če boste zavajali okolico z romatičnim izgledom, boste sebe spravili v večje težave.

Lev
Odmikali se boste od ljudi, ki bodo želeli vas manipulirati s čustvi ali agresijo. Dovolj imate čakanja in razumevanja, zato boste naredili stvari čisto po svoje in v tišini.

Devica


Vznemirjeni boste in želeli razčistiti nekatera čustva, a ne bo prave priložnosti, zato se boste odmaknili in čakali. Ne razmišljajte o maščevanju, saj se ne bo dobro izšlo.

Tehtnica
Precej vsega ste si nakopičili na glavo, zato vam zmajkuje časa za stvari, ki so nujne in potrebne. Popazite na zdravje, še posebej na kosti in noge, saj boste bolj krhki.

Škorpijon
Vse se bo dogajalo natanko tako, kot si boste želeli. Vseeno bodite previdni, da ne boste sodelovali v lokalnih zgodbah, ki bodo škodovale vam bolj, kot drugim.

Strelec
Zavedali se boste svojega pretiravanja, a si ne boste mogli pomagati. Kot da vas bodo silnice ljubezni vodile v še večje zaplete v težave, ki jih bo potrebno prej ko slej rešiti.

Kozorog
Sijali boste v zadovoljstvu, saj boste dobili potrditev v službi, da ste posebej koristni za celoten kolektiv. Tudi v dobrodelnih aktivnostih, vam bodo pokazali hvaležnost.

Vodnar
Uredili boste svoj sistem življenja in se odmikali do vseh, ki bi vam ga zmotili. Skozi pozitivne spremembe boste dojeli nekatere svoje talente, ki vas bodo čisto prevzeli.

Ribi


Manipulirali boste s čustvi, da bi spodbudili boljšo polovico k sodelovanju in pozitivni naravnavi, a ne bo pravega učinka. Boljše bo, če se iskreno izrazite, bo večji efekt.

prejšnji članek
Ugodno oddam sina: Martina navdušila na lepotnem tekmovanju
Svet slavnih
Ugodno oddam sina: Martina navdušila na lepotnem tekmovanju
naslednji članek
Prav posebno darilo za Blaža Švaba
Svet slavnih
Prav posebno darilo za Blaža Švaba
#obraziavenija
obraziavenija