polna luna Dobra karma

Test ob polni luni vam prinaša rešitve za mnoge ...

lidija bačić Svet24.si

FOTO: Lidija Bačić denar služi tudi tako

POR000266 Reporter.si

Nekdanji Janšev ministrski kolega sesul ...

Janez Poklukar Svet24.si

Južnoafriška različica koronavirusa tudi v ...

DR_1 Necenzurirano

To je zdravnik iz Namibije, zaradi katerega ...

Ronald Pickup Odkrito.si

Umrl je Ronald Pickup, ki je poznan po filmih ...

dejan-dogaja, dejan-krajnc Njena.si

Dejan Krajnc zapustil Poskočne muzikante!

Horoskop: Na plano bodo prišla globoko skrita čustva
| Andreja Novak / Dobra karma

Horoskop: Na plano bodo prišla globoko skrita čustva

Fotografija je simbolična, Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven

Na plano bodo prišla globoko skrita čustva, ki so vas ovirala pri sprostitvi in sprejemanju darov življenja. Zato ste pretiravali z delo, da ste se temu umaknili.

Bik

Danes bo potrebno dati hitenje na stran, če želite imeti srečno družino in dobre odnose. Prisluhnite drugim, s tem jim boste največ pomagali. Naj se vam ne mudi.

Dvojčka

Danes se obrača vaš vladar Merkur iz retrogradne faze, kar vas bo osvobodilo. Sproščeni boste, malo lenobni, a zadovoljni s svojimi dognanji in načrti za prihodnost.

Rak

Zavedajte se, da se spreminjate in da ne morete čisto zaupati intuiciji, saj je preveč obremenjena s preteklimi dogodki. Iskreno in realno se pogovorite o vsem, kar želite.

Lev

Prijateljstva vam bodo v veselje, še posebej, ker bo vse več ljudi res iskreno komunicirali z vami. To vam dajalo dober občutek novih možnosti in bližnje sreče.

Devica

Merkur danes spreminja svojo smer in počasi prehaja v direktno fazo, kar vam bo okrepilo dober občutek in jasne misli. Sprostili se boste in naredili optimističen načrt.

Tehtnica

V nekaterih stvareh se zdite sami sebi počasni, saj čakate na pravi trenutek in pravo spoznanje, sicer je trud zaman. Danes še počivajte, saj boste že jutri nadvse aktivni.

Škorpijon

Ne računajte na rešitve preko ljubezni ali simpatij, temveč dovolite, da se v vas vse sprosti, da zlezete iz svoje stare kože in začnete bolj svobodno, seksualno življenje.

Strelec

Ne dajajte danes nobenih obljub, saj jih ne boste mogli uresničiti in vas bo to potem bremenilo še lep čas. Optimistični boste in se vsega lotevali s svojo megalomanijo.

Kozorog

Čustvena inventura vam bo pokazala, kje se preveč zatikate s preteklostjo. Dan vam prinaša pozitivne vibracije. Sprejmite jih s sproščenostjo in dobrimi pogovori doma.

Vodnar

Bodite pozorni na iskrene in preverjene informacije. Veselili se boste nekaterih daljnih odločitev, saj boste dobili potrditev, kako dobro je delo zase na dolgi rok.

Ribi

Ne glede na to, kaj vam je prioriteta, boste takoj videli, da ne boste mogli delati samo delnih sprememb, da bo šlo na vse ali nič. Odprite se dogajanju na polno.