Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Ne bodite zamerljivi, saj to škodi predvsem vam

22. 2. 2021; 06.00
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
horoskop, znamenja, astrologija

Kakšen dan je pred vami? foto: Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven

Razdvojeni boste, ali se osredotočiti na uresničitev strastnih sanj, ali se posvetiti odnosom ali pa se usmeriti v napredovanje v službi. Uspeh je povsod zagotovljen.

Bik

Ne bodite zamerljivi, saj to škodi predvsem vam. Posedanje na kavču vam nikakor ne bo koristilo. Aktivirajte se in sodelujte pri idejah drugih in pojdite na izlete, v naravo.

Dvojčka

Sprostili se boste in vse vam bo steklo kot po maslu. Javno boste uspešni in lahko se boste dogovorili karkoli boste želeli. Vsi bodo želeli sodelovati, a boste previdni.

Rak

Veliko dela boste imeli s sabo in novimi načrti. Dogodki vas bodo silili k aktivnostim in želeli si boste počitka, ki pa ga ne bo. Stisnite zobe in naredite vse, kar je potrebno.

Lev

Čustva vas bodo preplavila in srčno boste spoznavali ljudi na novo. Srečni boste, kljub ljubosumju v bližini. Domači ne bodo mirno gledali vaše sprostitve in jih bo strah.

Devica

Rešili boste večjo zagato iz preteklost in si oddahnili. Ne boste si več dovolili, da bi se spet znašli v takšni situaciji. Čas bo za spremembe, za nove korake v vseh smereh.

Tehtnica

Usmerjeni boste na svoje zdravje, a boste morali v zakup vzeti svoja čustva in jih ne odrivati. Ko boste sprejeli vse, kar vas muči in kar si želite, se bodo odprla nova vrata.

Škorpijon

Vsi vas bodo oblegali bolj kot ponavadi. Morali se boste lotiti pogovorov na strateški način, saj odmikanje in prelaganje na druge ne bo šlo več. Potrebne so rešitve.

Strelec

Ne vabite vseh domov, ne glede na to, kako dobro se v nekem trenutku razumete.. Družina pričakuje od več, kot ste jim pripravljeni dajati, zato se pogovorite iskreno.

Kozorog

Odprite se spremembam in se pridružite vsemu, kar vam je zanimivo. Lahko boste naredili nekaj na novo, zato ne oklevajte. Stopite naprej in naredite vse, kar zmorete.

Vodnar

Spoznali boste napake razmišljanja in pogovarjanja. Prehitro bodo šle besede od vas in si uničili strateško prednost. Zato pazljivo, komu razlagate svoje intimne stvari.

Ribi

Želeli se boste družiti, a boste pretirano čutili stanje drugih in ker jim ne boste mogli pomagati, vas bo to bremenilo. Pobegnili boste v najljubšo umetnost in sanjarili.

prejšnji članek
Ugodno oddam sina: Natali danes podjetna svetlolaska
Svet slavnih
Ugodno oddam sina: Natali danes podjetna svetlolaska
naslednji članek
Izjava Roka Terkaja dvignila prah
Svet slavnih
Izjava Roka Terkaja dvignila prah