Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

1709556859-172a8714-1709556621461
Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine "doping" za visoke dobičke zasebnikov.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Strogi boste do vsega, kar se bo dogajalo

24. 2. 2021; 06.00
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
horoskop, znamenja, astrologija

Kakšen dan je pred vami? foto: Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven
Strast vas bo prevzela in težko boste sledili hladnim, treznim odločitvam iz preteklosti. Lahko, da si boste privoščili skrivni izlet, saj vam flirtanje ne bo dovolj.

Bik
Samozavest se vam bo okrepila. Številne simpatije bodo kazale naklonjenost do vas. Spogledovali se boste, a sočasno praktično gledali na vse, kar je potrebno narediti.

Dvojčka
Malo ste še zadržani in počasneje načrtovali spremembe, pogovore ter razmišljali, kako se vsega lotiti. A kmalu bo vse steklo in uresničili boste svoje večje sanje.

Rak
Ponosni boste na svoje dosežke. A namesto, da bi dobro opravili to, kar je potrebno, boste še sprejemali nova in nova opravila, dokler se ne boste spet zgubili v delu.

Lev
S pogovori boste rešili največ. To vas bo sprostilo in ne boste imeli težav reči vsakomur vsega. Rešili boste še tako zastarane stvari in prav tako družinske zagate.

Devica


Optimistični boste, saj se bo končno začelo urejevati v vašo korist. Lahko, da boste dobili dobro ponudbo za službo ali napredovanje, ki ga ne zamudite, saj obeta veliko.

Tehtnica
Neizmerna sreča v odnosu vas bo postavila v drugo dimenzijo. Tokrat vam bo sanjarjenje dalo večjo moč za uresničitev. Motivacija z ljubeznijo bo optimalna.

Škorpijon
Ne skrivajte svojih čustev, obelodanite jih še pravi čas, ne glede na to, kako bo reagirala okolica. Pomembno je, da skozi svoja čustva sprostite tudi stara bremena.

Strelec
Javnost vam bo jedla iz rok in vse boste lahko usmerili v svojo smer. Vsi vam bodo sledili in zaupali. Ne zlorabite tega. Ohranite iskrenost in odprtost za skupne rešitve.

Kozorog
Nenavadne ideje vam ne bodo šle iz glave, dokler si ne boste vzeli čas in jih raziskali. Ugotovili boste, da imate skoraj vse pripravljeno za realizacijo, tako da kar v akcijo.

Vodnar
Strogi boste do vsega, kar se bo dogajalo. Ne boste mogli popuščati. To bo presenetilo domače, nekateri se bodo odmaknili, saj ne bodo razumeli, kaj je narobe.

Ribi


Pogovori vas bodo ali motivirali, ali pa čisto izčrpali. Ne boste takoj ugotovili vztroka, dokler vam bo jasno, da ne morete več poslušati težav drugih, da je šlo čez rob.

##IMAGE-969474##

prejšnji članek
Ugodno oddam sina: Bruno nam je razkril, zakaj je brez las
Svet slavnih
Ugodno oddam sina: Bruno nam je razkril, zakaj je brez las
naslednji članek
Natka Geržina objavila prelepo poročno fotografijo
Svet slavnih
Natka Geržina objavila prelepo poročno fotografijo