Lauren Hunter Daman Svet24.si

Pred kamero se je ustrelila v vagino

mandarine Svet24.si

Pri nas prijavili hrvaške mandarine, ki so ...

Bryan Adams Svet24.si

Bryan Adams pozitiven – že drugič v enem mesecu!

janez jansa ek Reporter.si

Zakaj Janša ne pove, kaj zameri evropskima ...

Dikaucic-interpel Necenzurirano

Vladavina lopovov #kolumna

Tanja Ribic 50_01 Odkrito.si

Tanja Ribič: RESNICE ne moreš skriti!

ronaldo pink Ekipa24.si

Prosila Ronalda in DOBILA! Ameriška zvezdnica ...

Horoskop: Kakšna priložnost vas čaka?
| Andreja Novak / Dobra karma

Horoskop: Kakšna priložnost vas čaka?

Kakšen dan je pred vami?, Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven  
Obremenjeni boste z iskanjem rešitev za konkretne težave. Želeli boste praktično razrešiti ključne stvari, a boste potrebovali sodelovanje domačih, pa tudi sodelavcev.

Bik  
Precej učinkoviti boste, tudi zato, da dokažete svoj prav in da se odmaknete od nekaterih, ki vam gredo na živce. Predvsem v službi vas jezi, ker ste brez statusa quo.

Dvojčka  
Čakali boste na pravo priložnost za pogovore in za prave poteze, pa se danes kar ne bodo pojavili. Nemirni boste in želeli razčistiti vse, a pridobite najprej dobre dokaze.

Rak  
Ne ustvarjajte si romatičnih hrepenjenj, raje iskreno odprite srce tistim, ki to v vas izzovejo ter se aktivno lotite vseh poslovnih izzivov, ki vas bodo še daleč pripeljali.

Lev   
Sproščeni boste in zadovoljni ne glede na vse, kar se dogaja v vaši bližini. Vaše srce je pomirjeno, saj veste, kaj si želite za prihodnost in tudi zaupanje imate v življenje.

Devica  
Aktivni boste in se tudi čustveno sprostili. To vam bo precej novo stanje, saj ste do sedaj bili ves čas zaskrbljeni in pod pritiski okolja. Začeli boste kot na novo z vsem.

Tehtnica  
Čustvano boste sproščeni, predani ljubezni in notranjemu zadovoljstvu. Povezanost z naravo in živalim vam to še podpira. Samski boste čutili, da je ljubezen na poti k vam.

Škorpijon  
Razdvojeni boste in iskali optimalno rešitev. Zavedate se, da potrebujete spremembe v temleju življenja, a se ne pripravite do tega, da bi se lotili tega bolj konkretno.  

Strelec   
Prebudili se boste v nov svet. Veliko dogajanja bo čustveno kot delovno, a boste precej optimistični in se vam bo zdelo, da vse zmorete. Lahko da ne bo čisto tako.

Kozorog   
Čustva vas bodo vznemirjala in vas spodbujala k novim idejam o življenju in ljubezni, a boste še vedno precej previdni. Ne želite si preveč oddaljili od svoje cone udobja.

Vodnar  
Optimistični boste in iskali priložnosti za sodelovanje, pri tem pa pozabili na želje drugih ter zasledovali samo svoje cilje. Nihče ne bo nič rekel, a bo vzdušje bolj čudno.

Ribi  
Odlično počutje vam bo dvignilo samozavest in odprti boste tako za ljubezen, kot za obilje. V sebi boste čutili povezanost z življenjem in poskrbeli, da to ostane pri vas.