kanye-kim-1 Svet24.si

Kanye je le še Ye

Jimmy Hayes Svet24.si

Družina znanega hokejista v šoku, znano je, ...

loterijski listek, loterija, Svet24.si

Med čakanjem na hrano zadela jackpot

vasle psa pl fb Reporter.si

Zakaj je Vinko Vasle obseden s psi? Pred leti ...

andrej-vizjak Necenzurirano

Vizjak medijskemu mogotcu: Zakaj bi plačeval ...

kmetija-2021 Njena.si

Snemanje Kmetije končano, odvilo se je tudi ...

mauro wanda icardi Ekipa24.si

ŠKANDAL! Razkrito, s kom naj bi Mauro Icardi ...

Horoskop: Odlične ideje raje zadržite zase
| Andreja Novak / Dobra karma

Horoskop: Odlične ideje raje zadržite zase

Ovni, vse bo ok., Pixabay

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven  
Odlično obdobje, saj vaš zavetnik Mars prehaja v znamenje dvojčka, kar vam bo dalo občutek psihične moči in celo nepremagljivosti. O vsem se boste lahko dogovorili.

Bik  
Nenavadne ideje vas bodo zaposlile. Pozabili boste na redne obveznosti in se predali realizaciji teh novih stvari. Uporni boste in le s težavo sklenili kakršenkoli kompromis.

Dvojčka  
Ne glede na vaš optimizem in voljo do sprememb, dela in sodelovanja, boste morali pokazati konkretne rezultate in se usmeriti v realno delo. To vam ne bo preveč všeč.

Rak   
Javnosti boste želeli pokazati svoje najboljše plati, a se ne boste mogli pomiriti. Nervozni boste in z mislimi ves čas nekje drugje. Priznajte si svoje skrite želje.

Lev  
Dotaknila se vas bo ljubezen na posebni način. Z nežnostjo in sproščenostjo vam bo določena oseba zlezla pod kožo in jasno bo obema, da je med vama posebna vez.  

Devica  
Želeli boste vse zastaviti optimistično, a se bo prej potrebno pogovoriti z boljšo polovico. Ne bo se strinjala z megalomanskimi projekti, kar vas ne bo ustavilo.  

Tehtnica  
Oddajali boste posebno energijo, ki bo v vašo bližino pritegnila zanimive simpatije. Uživali boste v flirtanju, druženju in občutku pomembnosti, ki ga boste prejemali.   

Škorpijon   
Bodite pozorni, da se ne poškodujete pri prekomernih naporih. Če se boste preveč upirali spremembam oz. jih želeli po svoje, vas bodo presenetile reakcije okolja.  

Strelec   
Poslovni uspeh vas bo pretirano sprostil in postali boste nepazljivi pri tistih, ki jih imate za svoje prijatelje. Ko boste zabredli v čustveno godljo, boste spoznali napako.

Kozorog  
Z novimi idejami bodo prišli novi ljudje. Usoda vas podpira in vodi v spremembe, ki se jih boste veselili, a večino časa ne boste verjeli v njih. Presenečenje sledi kmalu.

Vodnar  
Odlične ideje boste raje zadržali zase, saj se vam ne bo dalo izpostavljati in prebijati led na področjih, kjer se res ne želite izpostavljati. Ne bodite leni, raje se potrudite.

Ribi  
Prijatelji bodo imeli pri vas posebno mesto in nikakor jih ne boste mogli pozabiti. Veliko več boste razmišljali o njih in o druženju, kot o bližnjih. To vam bo koristilo.