zagreb, poplave Svet24.si

FOTO: Del Zagreba pod vodo, na ulici zeva ...

Brachypelma emilia, mehiška rdečenoga tarantela Svet24.si

Na pokopališču ga je pričakala tarantela

montana, železniška nesreča Svet24.si

VIDEO: V iztirjenju potniškega vlaka umrle ...

vili kovacic bobo Reporter.si

Ivan Gale proti Viliju Kovačiču: Sama hudobija ...

milan krek Necenzurirano

Seminarska naloga Milana Kreka #kolumna

Sonja Plešnar Odkrito.si

Ljubezen po domače - Sonja se je zlomila!

ronaldo re Ekipa24.si

Spet ima NOV AVTO! Za Ronaldom se OBRAČAJO VSI, ...

Horoskop: Usoda vas vabi v večje spremembe
| Andreja Novak / Dobra karma

Horoskop: Usoda vas vabi v večje spremembe

Horoskop, Dreamstime

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven
Tuhtali boste, kako se dobro lotili tistih, ki držijo v rokah niti vaše kariere. Podporo boste iskali vsepovsod in vseeno vam bo, kaj boste morali narediti za protiuslugo.

Bik
Zdelo se vam bo, da ste nepremagljivi, ker boste začutili veliko moč v v javnosti. Resnično bi lahko naredili večje preboje, če se boste dobro odzivali na vse ljudi.

Dvojčka
Želeli si boste potovati in poskusili vse, da bi vam uspelo. Odprite se povabilom in sodelovanju s tujino, saj je to najhitrejša možnost za uresničitev vsega, kar si želite.

Rak
Super dogodki vam bodo na novo okrepili samozavest in dali priložnost, da se na novo uveljavite kjer si to resnično želite. Lotite se z jasno komunikacijo.

Lev
Okolica vas bo kovala v zvezde, vam pa bo godilo, zato se ne boste upirali predlogom. Usoda vas vabi v večje spremembe, zato sledite in sprejmite tako povabila, kot darila.

Devica
Spremenili boste način razmišljanja in se lotili vsega bolj megalomansko. Še sebe boste presenetili, ko boste ugotovili, da vam gre prav dobro in da popušča vaš strah.Tehtnica
Veliko se bo dogajalo okoli vas in še zavedali se ne boste vpliva, ki ga imate na druge. Možnosti za napredovanje in za višjo plačo so odprte, če boste le želeli iti v to smer.

Škorpijon
Bolj kot se boste želeli odmakniti od vseh, bolj bodo ljudje pritiskali in želeli srečanja. Nikakor se ne boste mogli izogniti spremembam, zato se raje odprite dogajanju.

Strelec
Sledite dogovorom in naredite vse, da izpolnite svoje delo dobro. To vam bo dalo večje pogajalske možnosti, da si boste izborili čisto vse, kar si želite, tudi v tujini.

Kozorog
Tako dolgo se vrtite v nedejavnosti, da ste se utrudili od tega. Naredite si načrt in ne čakajte na boljše čase, saj ste v optimalni podpori, da si ustvarite nov način življenja.

Vodnar
Razcepljeni boste med tem, da bi sledili svojim hrepenjenjem, ali se lotili potrebne regeneracije in sprememb, ki jih želite narediti. Najprej poskrbite za svoje telo .

Ribi
Dano vam bo karkoli boste želeli. Še najbolje vam bo, če boste sledili sodelovanju. Lahko, da vam bo starejša oseba predala pomemben posel, ki vas bo osvobodil.