bolnišnica
Svet24.si

Družinski zdravniki: Če se to zgodi, bomo kmalu lahko pisali le še recepte

borut petek
Necenzurirano

Nekdanji Janšev zaupnik je zdaj milijonar. Kdo ga plačuje za svetovanje?

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Usoda vas vabi v večje spremembe

15. 3. 2021; 06.00
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
Horoskop

Horoskop foto: Dreamstime

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven
Tuhtali boste, kako se dobro lotili tistih, ki držijo v rokah niti vaše kariere. Podporo boste iskali vsepovsod in vseeno vam bo, kaj boste morali narediti za protiuslugo.

Bik
Zdelo se vam bo, da ste nepremagljivi, ker boste začutili veliko moč v v javnosti. Resnično bi lahko naredili večje preboje, če se boste dobro odzivali na vse ljudi.

Dvojčka
Želeli si boste potovati in poskusili vse, da bi vam uspelo. Odprite se povabilom in sodelovanju s tujino, saj je to najhitrejša možnost za uresničitev vsega, kar si želite.

Rak
Super dogodki vam bodo na novo okrepili samozavest in dali priložnost, da se na novo uveljavite kjer si to resnično želite. Lotite se z jasno komunikacijo.

Lev
Okolica vas bo kovala v zvezde, vam pa bo godilo, zato se ne boste upirali predlogom. Usoda vas vabi v večje spremembe, zato sledite in sprejmite tako povabila, kot darila.

Devica
Spremenili boste način razmišljanja in se lotili vsega bolj megalomansko. Še sebe boste presenetili, ko boste ugotovili, da vam gre prav dobro in da popušča vaš strah.



Tehtnica
Veliko se bo dogajalo okoli vas in še zavedali se ne boste vpliva, ki ga imate na druge. Možnosti za napredovanje in za višjo plačo so odprte, če boste le želeli iti v to smer.

Škorpijon
Bolj kot se boste želeli odmakniti od vseh, bolj bodo ljudje pritiskali in želeli srečanja. Nikakor se ne boste mogli izogniti spremembam, zato se raje odprite dogajanju.

Strelec
Sledite dogovorom in naredite vse, da izpolnite svoje delo dobro. To vam bo dalo večje pogajalske možnosti, da si boste izborili čisto vse, kar si želite, tudi v tujini.

Kozorog
Tako dolgo se vrtite v nedejavnosti, da ste se utrudili od tega. Naredite si načrt in ne čakajte na boljše čase, saj ste v optimalni podpori, da si ustvarite nov način življenja.

Vodnar
Razcepljeni boste med tem, da bi sledili svojim hrepenjenjem, ali se lotili potrebne regeneracije in sprememb, ki jih želite narediti. Najprej poskrbite za svoje telo .

Ribi


Dano vam bo karkoli boste želeli. Še najbolje vam bo, če boste sledili sodelovanju. Lahko, da vam bo starejša oseba predala pomemben posel, ki vas bo osvobodil.

prejšnji članek
Ljubezen na vasi: Družina Tijan znova pred veliko prelomnico
Resničnostni šovi
Ljubezen na vasi: Družina Tijan znova pred veliko prelomnico
naslednji članek
Zgodovinsko: Beyonce dobitnica največjega števila grammyjev med ženskami
Svet slavnih
Zgodovinsko: Beyonce dobitnica največjega števila grammyjev med ženskami