duša Dobra karma

Ob smrti bo z vsemi nami samo ena sopotnica ...

grizli-medved_wiki Svet24.si

Medved raztrgal vodiča, kasneje se je pognal še ...

milan kucan Reporter.si

Kučan šokiral z izjavo: »Treba je verjeti ...

boris johnson1 Svet24.si

Boris Johnson obljubil tableto proti covidu

mario-fafangel Necenzurirano

Zakaj je vlado spet zapustil Mario Fafangel

Severina Magija_1 Njena.si

Igor dan pred Severininem rojstnim dnevom ujet v ...

Eva in Mihael, Tednik Njena.si

Čustveno: Za dvojčka Satler zbrali že več kot ...

Horoskop: Objela vas bodo čustva
| Andreja Novak / Dobra karma

Horoskop: Objela vas bodo čustva

Čas je za ljubezen, Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven
Strast bo v zraku in lahko, da se boste hitro zagreli za ljubezen, ki se bo pojavila v bližini. Če ste samski, pojdite v akcijo, a vezani bodite bolj previdni, da ne bo težav.

Bik
Tokrat boste znali lepše in bolje predstaviti vse, kar želite, tako da vam bodo vsi radi priskočili na pomoč. Še vedno boste v sebi nosili trmo, a boste bolj previdni z njo.

Dvojčka
Imeli boste priložnost sproščenega zmenka, ne zamudite ga. Posvetite se regeneracijij telesa in duha. S tem boste razrešili preteklost in začeli čisto na novo.

Rak
Nihali boste v odnosih in želeli vsem ustreči, pa žal ne bo šlo, zato se boste raje umaknili ter od daleč počakali, da se situacija umiri. Lahko, da vam bodo to očitali.

Lev
Popazite na zdravje in opazujte, kako se vam poslabša počutje, če sprejemate kompromise. Zato se odločajte zase in za svoj optimum, ki ga ni potrebno razlagati.

Devica
Sanjarili boste in si želeli drugačnega življenja. Dovolj boste imeli vsakdanjega trenja in prenatrpanega urnika. Predali se boste razmišljanju in načrtovanju sprememb.

Tehtnica
Čustveno boste zadržani, a bo ljubezen kljub temu prišla na plano ob pravi osebi. Ne boste mogli skriti svojega navdušenja in lahko, da se bodo iskrice strasti hitro širile.

Škorpijon
Čustveni boste in iskali možnosti, da razrešite vse, kar ste si skozi leta nakopali na glavo. Včasih pomaga, da se odmaknete od vsega za kakšen dan, da bolj jasno vidite.

Strelec
Razrešiti boste morali nekatere finančne težave in postaviti nove meje sodelovanja. Ne čakajte predolgo, saj se bodo vaši domači uprli in ne bo šlo tako enostavno.

Kozorog
Čeprav stežka, se boste le vdali okolici, ki bo od vas zahtevala boljšo komunikacijo. Če boste želeli sodelovati v dobrih projektih, ki vas veselijo, začnite bolje sodelovati.

Vodnar
V svoj dom in življenje vpeljujete nov red, pri čemer boste doživeli precej pritožb od domačih. Sploh ne boste opazili, kako spreminjate smernice glede na vaša čustva.

Ribi
Odlično obdobje se nadaljuje. Če imate otroke, uživajte v njihovi družbi. Uspeh vam bo sledil, še posebej, če se boste pravočasno iskreno pogovorili o vsem. Ne čakajte.