reševalci gasilci avstrija
Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo polil s tekočino in jo nameraval zažgati

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Objela vas bodo čustva

29. 3. 2021; 06.00
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
astro love ljubezen dlani horoskop

Čas je za ljubezen foto: Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven
Strast bo v zraku in lahko, da se boste hitro zagreli za ljubezen, ki se bo pojavila v bližini. Če ste samski, pojdite v akcijo, a vezani bodite bolj previdni, da ne bo težav.

Bik
Tokrat boste znali lepše in bolje predstaviti vse, kar želite, tako da vam bodo vsi radi priskočili na pomoč. Še vedno boste v sebi nosili trmo, a boste bolj previdni z njo.

Dvojčka
Imeli boste priložnost sproščenega zmenka, ne zamudite ga. Posvetite se regeneracijij telesa in duha. S tem boste razrešili preteklost in začeli čisto na novo.

Rak
Nihali boste v odnosih in želeli vsem ustreči, pa žal ne bo šlo, zato se boste raje umaknili ter od daleč počakali, da se situacija umiri. Lahko, da vam bodo to očitali.

Lev
Popazite na zdravje in opazujte, kako se vam poslabša počutje, če sprejemate kompromise. Zato se odločajte zase in za svoj optimum, ki ga ni potrebno razlagati.

Devica


Sanjarili boste in si želeli drugačnega življenja. Dovolj boste imeli vsakdanjega trenja in prenatrpanega urnika. Predali se boste razmišljanju in načrtovanju sprememb.

Tehtnica
Čustveno boste zadržani, a bo ljubezen kljub temu prišla na plano ob pravi osebi. Ne boste mogli skriti svojega navdušenja in lahko, da se bodo iskrice strasti hitro širile.

Škorpijon
Čustveni boste in iskali možnosti, da razrešite vse, kar ste si skozi leta nakopali na glavo. Včasih pomaga, da se odmaknete od vsega za kakšen dan, da bolj jasno vidite.

Strelec
Razrešiti boste morali nekatere finančne težave in postaviti nove meje sodelovanja. Ne čakajte predolgo, saj se bodo vaši domači uprli in ne bo šlo tako enostavno.

Kozorog
Čeprav stežka, se boste le vdali okolici, ki bo od vas zahtevala boljšo komunikacijo. Če boste želeli sodelovati v dobrih projektih, ki vas veselijo, začnite bolje sodelovati.

Vodnar
V svoj dom in življenje vpeljujete nov red, pri čemer boste doživeli precej pritožb od domačih. Sploh ne boste opazili, kako spreminjate smernice glede na vaša čustva.

Ribi


Odlično obdobje se nadaljuje. Če imate otroke, uživajte v njihovi družbi. Uspeh vam bo sledil, še posebej, če se boste pravočasno iskreno pogovorili o vsem. Ne čakajte.

##IMAGE-969474##

prejšnji članek
Številke ponorele, veliko zanimanje za 'novo' dekle sanjskega Gorana
Resničnostni šovi
Številke ponorele, veliko zanimanje za 'novo' dekle sanjskega Gorana
naslednji članek
Pod masko skriti Eva Boto, Dejan Krajnc in Denis Porčič
Svet slavnih
Pod masko skriti Eva Boto, Dejan Krajnc in Denis Porčič