Mint Butterfield
Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, soustanovitelja Flickrja in Slacka

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28
Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na policiji preverjal številke Hajdinjaka in Vežnaverja

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Ne trudite se osrečiti tistih, ki iščejo razloge za nesrečo

31. 3. 2021; 06.00
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
horoskop ezoterika

foto: Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven
Pazite, da dobite vsa potrebna dovoljenja in pisna potrdila za dogovore, saj se lahko stvari zakomplicirajo, kot si mislite in boste morali vi sami kriti materialne stroške.

Bik
Razmislite o načinu sodelovanja in ga prilagodite na posameznike. Otroci niso odrasli in ne zmorejo razumeti vaših sarkastičnih izjav, tudi če niso usmerjene na njih.

Dvojčka
Dovolite si sproščeno narediti tiste zaključke v življenju, ki vas spravijo v dobro voljo, vas spodbudijo v kreativnosti in želji po delovanju in sočasno pomirijo. Čas je za to.

Rak
Pravi prijatelji vas vodijo v pravo smer, a namesto, da bi jih prisluhnili, se boste z njimi prepirali in iskali razloge, zakaj nimajo prav. Vse vam bo igra, a prijateljem ne.



Lev
Opazite, kako se srce odziva in vas vleče v smer, ki vas sprosti, razveseli in vam daje upanja za prihodnost. Ne obremenjujte se, kdo je na vaši strani, samo sodelujte.

Devica
Jeza bo dobrodošla, saj vas bo usmerila v odločitve in dejanja, s katerimi si boste odprli nova vrata v življenju. Zato se ne bojte odločnosti in jasne komunikacije.

Tehtnica
Vse, kar vas utruja in tolerirate brez pravega smisla, je sedaj čas, da sedaj zaključite. Ne trudite se več osrečiti tistih, ki iščejo razloge za nesrečo, temveč poskrbite zase.

Škorpijon


Ne iščite izgovorov, saj jih ne potrebujete. Bližnji in prijatelji, pa tudi sodelavci ne morejo več čakati na obljube preteklosti, potrebno bo narediti konkretni načrt.

Strelec
Ne čakajte več, samo naredite prve poteze in začutili boste, kako vas bo začelo življenje podpirati in notranja moč se bo okrepila vsakič, ko boste naredili kaj zase.

Kozorog
Opazili boste, kako zapravljate svoj čas in svojo energijo za nepomembne stvari, zato si boste naredili dober urnik ter se posvetili prenovi življenja. Rezultati bodo vidni.

Vodnar
Skozi sprostitev boste ugotovili, da imate sedaj več možnosti in priložnosti za preboj v točno takšno življenje, kot si ga želite. Zato se raje usmerite v to, da realizirate.


Ribi
Negujte stvari, ki ste jih v tem času odkrili, da so najboljša za vas. To vas bo okrepilo in navdušeni boste nad novim načinom življenja, ki se bo kar naenkrat res začelo.

prejšnji članek
Najini mostovi: Lekarnar prinaša s seboj grenko skrivnost
Svet slavnih
Najini mostovi: Lekarnar prinaša s seboj grenko skrivnost
naslednji članek
Paul McCartney bo izdal vegetarjansko kuharico
Svet slavnih
Paul McCartney bo izdal vegetarjansko kuharico
#nasazenazenska
nasazenazenska