Urban Purgar Svet24.si

Purgar zaradi nasilništva v zapor

dominik branimir bilobrk Svet24.si

Je pogrešani 24-letnik poskušal preplavati ...

cepljenje Svet24.si

Obvezno cepljenje da ali ne? Trije pravniki ...

brecelj hojs pl Reporter.si

Podel napad SDS na Erika Breclja: kirurg, ki ...

ivan kenda-pl Necenzurirano

Dopoldne je šef občinske uprave, popoldne dela ...

Mojca Mavec Odkrito.si

Mojca Mavec - Opa, kakšne noge!

zahovic mm Ekipa24.si

ZLATKO ZAHOVIĆ o razmerah v LJUDSKEM VRTU: Da, z ...

Horoskop: Pravočasno izrazite svoje želje
| Andreja Novak / Dobra karma

Horoskop: Pravočasno izrazite svoje želje

Kaj napovedujejo zvezde?, Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven

Odločno se boste lotili svojih ciljev in čakali na primerne trenutek, da zaprosite za povišico ali novo službo. Oboje bo šlo skozi, če boste iskreni in prevzeli odgovornost.

Bik

Če ste iskali kredit ali finančno pomoč, jo boste dobili in pri tem obljubili vse možne stvari. Izkoristite dobre ideje za zaslužek in za boljše organiziranje svojega časa.

Dvojčka

Pravočasno izrazite svoje želje in hitro boste uredili vse, kar vas je več let bremenilo. Situacija vam bo odgovarjala in počutje okrepilo, ko boste začeli uvajati spremembe.

Rak 

Dokazati boste želeli, da zmorete narediti stvari v pravem času, pa čeprav boste želeli vse prestaviti na kasneje. Preganjale vas bodo stranke ali bližnji. Pokličlite si pomoč.

Lev

Z ljubeznijo boste ustvarjali stvari in krepili finančno stanje. Pri tem vam ne bo šlo za denar. Veseli boste, ko bo dober odziv na to. Umirilo vas bo, ko boste s tem sprejeti.

Devica

Izpostaviti se boste morali osebno, če boste želeli trajnostne spremembe. Pri tem boste previdni in občutljivi, saj boste čutili napetost iz okolja in nestrinjanje z vami.

Tehtnica

Najraje boste delali praktične stvari in nikakor se ne boste mogli prisiliti v kaj drugega. Stik z zemljo in akcija vam bo na kožo pisana. To vas res osrečuje.

Škorpijon

Želeli si boste sprememb, a bo potrebno počakati, da zberete dovolj moči in se uprete vsem, ki vas jemljejo za samoumevne. Okrepite svoje telo in duha.

Strelec

Uspelo vam bo realizirati večje stvari. Lahko, da boste imeli s tem precej dela in bo potrebno potovanje v tujino, kar boste težje izpeljali ob spremljanju vaših bližnjih.

Kozorog

Dobro razmislite o vsem, kar si želite spremeniti za prihodnost. Ne hitite v projekte ali odnose, ki vas ne osrečujejo, tudi ne računajte, da se bo kasneje kaj spremenilo.

Vodnar

Želeli si boste svobode in premikov, pa boste morali še malo počakati in se dobro organizirati. Ne čakajte na spremembe zunaj, temveč pravočasno skomunicirajte vse.

Ribi

Odprti boste za predloge in ideje iz okolja, kar bo marsikdo začutil in vas kontaktiral. Na vse boste naredili dober vtis in si pridobili simpatije na daljši rok. Zanimivo bo.