olivia in anna Svet24.si

Spregovorila mama hčera, ki ju je utopil ...

kraljica-elizabeta-ii Svet24.si

FOTO: Biden prekršil kraljevi protokol; izdal je,...

duhovnik zupnik pf Reporter.si

Skrivnosti duhovniških premestitev: nezakonski ...

mesečinka, pelagia-noctiluca Svet24.si

V Istri na kopalce preži nevarna meduza

stanovanja-notranjost-2__5c825baa7a948 Necenzurirano

Pahorjevemu kandidatu dišijo Anderličeva ...

jupiter Dobra karma

Tedenski horoskop: za optimizem bo potrebno več ...

Goran in Claudia Njena.si

Sanjski Goran znova samski?

Horoskop: Ne glejte nazaj, samo nadaljujte
| Andreja Novak / Dobra karma

Horoskop: Ne glejte nazaj, samo nadaljujte

Kaj napovedujejo zvezde?, Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven

Ponosni boste na rezultate, zato boste želeli uveljaviti vse svoje bonitete, a se bo potrebno še malo pogajati. Z jasno komunikacijo vam bo to tudi uspelo, vztrajajte.

Bik

Sprejmite povabila v različne projekte ali dogodke, saj vam bodo odprli nove horizonte, kar se bo poznalo predvsem na vašem zaslužku in sprostitvi do vsega.

Dvojčka

Čudili se boste svoji notranji moči, ki vas bo vodila v številne aktivnosti in še zvečer se ne boste zgrudili od utrujenost, kot v preteklosti. Ne glejte nazaj, samo nadaljujte.

Rak

To, kar počnete sedaj, bo prineslo zelo pozitivne spremembe, saj boste sprejeli podporo in ideje partnerja ter družinskih članov. Vztrajajte v čutenju zadovoljstva.

Lev

Čas je, da postavite jasne meje v vseh odnosih, do kam spustite ljudi in na kakšen način si želite živeti. Pri tem ne boste več delali razlik med prijatelji in tudi domačimi. 

Devica

Pustite se presenetiti in boste na novo doživeli precej dobre stvari ter si uredili odnose skozi bolj sproščeno ozračje in iskrene trenutke. Vse bolj boste zadovoljni.

Tehtnica

Sproščeni boste in optimistični ter povezani s svojo intuicijo, ki vam kaže pot življenja. Nekaterim boste postali prava enigma, saj ne boste reagirali kot večina.

Škorpijon

Upirali se boste nasvetom drugih in se odmikali od tistih, ki si želijo, da bi vam uspelo razrešiti preteklost. Če razmislite, se odmikate od vseh, ki zares verjamejo v vas.

Strelec

Sreča vas bo spremljala, zato se ne boste obremenjevali z ničemer, samo sledili boste dogajanju. Lahko se ponovi pretekla zgodba, če se niste naučili vseh potrebnih stvari.

Kozorog

Čustveno boste zmedeni in še spomnili se ne boste, da je to ravno od tega, ker se tako izogibate vsem spremembam, da bi se začele stvari urejati same po sebi.

Vodnar

Začeli boste realizirati nekaj, kar ne boste še želeli deliti z drugimi, dokler ne prinese večjih rezultatov. Ne odnehajte in opustite vse, kar vas jezi in jemlje dragoceni čas.

Ribi

Pogovorite se, da vas bodo domači razumeli in podprli vsaj z razumevanjem, če že ne s sodelovanjem v vaših projektih. To vam bo dalo voljo za potrebne spremembe.