bolnišnica
Svet24.si

Družinski zdravniki: Če se to zgodi, bomo kmalu lahko pisali le še recepte

borut petek
Necenzurirano

Nekdanji Janšev zaupnik je zdaj milijonar. Kdo ga plačuje za svetovanje?

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Razdvojeni boste med lastne načrte

27. 4. 2021; 06.30
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
horoskop fairy

Horoskop foto: ps

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven


Ne glede na to, da boste čutili željo po umiku in času samo zase, se boste še vedno navzven postavljali in delali, da je vse v najlepšem redu. Želeli boste potolažiti bližnje.

Bik
Samozavestno boste nastopili povsod, saj imate prav v tem obdobju najmočnejšo podporo zvezd. Lahko boste izbirali način sodelovanja in se bohotili z ljubeznijo.

Dvojčka
Odličen čas za napredovanje in uresničevanje ciljev, čeprav se bo tudi vam zdelo, da samo delate in a da drugi ne vidijo vašega truda, ki je usmerjen v dobrobit vseh.

Rak
Krajša pot vas bo aktivirala v čisto drugačno počutje in precej bolj boste čustveno občutljivi v odnosih, zato bodo bližnji hitro ugotovili in delali z vami v rokavicah.

Lev
Vsi bodo želeli stik z vami in boste lahko vzpostavili nov način delovanja z številno pomočjo. Pozornost okolja vas bo bremenila in boste raje našli hitre rešitve zase.

Devica
Zajelo vas bo energija okolja in zdelo se vam bo, da nimate nič prostega časa niti vpliva na to, kaj se dogaja vam in kam gre vaš čas. Bližnji bodo želeli sodelovanje.

Tehtnica
Nič vam ne bo težko narediti in lotili se boste vsega. Domači bodo protestirali, saj boste tudi njih potegnili v delo, ki ga niso načrtovali, a na koncu bodo zadovoljni.

Škorpijon
Odlično obdobje vas bo povezalo z bližnjimi na drugačen način in lahko se boste sprostili vedoč, da vas sedaj bolj razumejo. Vseeno bo potrebna vztrajnost v vsem.

Strelec
Prosti čas si boste naredili in se sprostili bolj, kot se načrtovali. Prijatelji vas bodo zvabili, težko se jim boste uprli in pri tem preskočili negodovanje svojih bližnjih.

Kozorog
Razdvojeni boste med lastne načrte in med dogajanje v okolici. Sledite temu, kar bo močnejše za vas, bolj pomembno. Usoda vam bo na nenavaden način odpirala vrata.

Vodnar
Prevzelo vas bo dogajanje v okolici in pozabili boste na vse domače načrte ter obljube sebi, da tokrat pa res uredite vse tiste stvari, ki jih odlagate že tako dolgo. Dihajte.


Ribi
Naporno bo, saj si boste želeli predvsem miru in čim manj pogovorov s komerkoli. Obremenjevalo vas bo delo, ki je nujno, saj boste čutili pritisk kot v preteklosti.

prejšnji članek
Sanjski moški: Sanja se je odzvala na zlobne komentarje
Resničnostni šovi
Sanjski moški: Sanja se je odzvala na zlobne komentarje
naslednji članek
Miran Rudan: grozno je, da ne moreš opravljati svojega posla
Svet slavnih
Miran Rudan: grozno je, da ne moreš opravljati svojega posla