saman abbas Svet24.si

Aretirali strica najstnice, ki je izginila, ker je...

foto Monika Vranič 2 Svet24.si

FOTO: 25-letna Monika odšla peš od doma in ...

hitri test, keele, študenti Svet24.si

V študentsko leto s pogojem PCT

karl erjavec pl 5 Reporter.si

Erjavec za uničenje Desusa krivi poslance, ...

matej tonin oklepnik tank tw mors Necenzurirano

Od ZDA za 30 milijonov kupili oklepnike, ki so ...

sonja-plešnar Njena.si

Sonja Plešnar: Ali me ljubiš, ali sovražiš - ...

sveca Ekipa24.si

Tragično: v grozljivi prometni nesreči je ...

Horoskop: Čustva bodo močna in izbira bo težka
| Andreja Novak / Dobra karma

Horoskop: Čustva bodo močna in izbira bo težka

Kaj so vam napovedale zvezde?, Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven
Iskali boste priložnost za pogovor, a ne bo tako enostavno, kot ste pričakovali. Zato se boste pogovorili s prijatelji in jih prosili za uslugo, da posredujejo v vašem imenu.

Bik
Imeli boste priložnost vzpostaviti nov način delovanja, zato boste pokazali svoje vrline ter uživali v reakcijah. Mnoge boste s samozavestjo očarali, a tudi razjezili.

Dvojčka
Ljubezen vas bo zmehčala in imeli boste večji vpliv kot običajno. Ne izkoriščajte tega za materialne dobrine, temveč se odprite sodelovanju, ki bo uspešno na dolgi rok.

Rak
Imeli boste željo urediti stvari po svoje in zakuhali dramo, saj ne boste dobro izrazili in ne želeli razčistiti, kaj želite. Pazljivo z besedami, ne govorite, kar ne mislite.

Lev
Vse se bo vrtelo okoli vas, kar vam bo dalo priložnost narediti veliko več. Skozi sodelovanje z nenavadnimi ljudmi boste doživeli nekaj, česar ne boste želeli izpustiti.

Devica
Opazili vas bodo na prvi pogled in hitro se lahko razvijejo lepa prijateljstva, lahko pa tudi kaj več, zavisi od tega, kaj si želite. Čustva bodo močna in izbira bo težka.Tehtnica
Veliko se boste gibali med ljudmi, zato pazite, kaj se boste pogovarjali s kom, saj vas vsi ne razumejo. Ne zapletajte se v prepire, ki nič dobrega ne naredijo, prej obratno.

Škorpijon
Močni boste v javnosti in ljudje vam zaupajo, zato previdno in niti slučajno ne manipulirajte z njihovimi čustvi. Sprostite se raje in sodelujte z odprtimi kartami.

Strelec
Prijatelji vas podpirajo v vsem, kar želite, če se le izrazite. Ne skrivajte pa se za ženskami, temveč stopite v ospredje in sprejmite podporo, ki se bo sproti pojavljala.

Kozorog
Prijatelji vam bodo pomagali vzpostaviti dober način sodelovanja z javnostjo, kar bo prineslo priložnosti za zaslužke, a razburilo okolico. Lahko, da boste deležni očitkov.

Vodnar
Izžarevali boste magnetizem, ki bo zbujal ljubosumje. Vseeno vam bo uspelo urediti pomembne stvari, ki bodo imele dober vpliv na daljši rok. Zato se ne skrivajte doma.

Ribi
Če boste vedeli, kaj želite od življenja, boste kar naenkrat začutili podporo, da naredite prve korake. Z lahkoto boste sprostili ovire in začeli novo poglavje življenja.