Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Pristopova #ExtraTrgovina ekstra tudi zaradi dobrodelnega namena

3. 5. 2021; 03.56
Avtor: Oglasno sporočilo
extrapohištvo
Pristop se je pred svojo junijsko selitvijo v Situlo odločil posloviti od pohištva, ki je bilo vedno več kot pohištvo.

#ExtraPohištvo je rabljeno pohištvo s karakterjem. Funkcionalno, ohranjeno in z dobrim namenom. Poleg tega, da je vdihnilo barve in karakter prostorom na Trubarjevi ter prispevalo h kaljenju zmagovitih Pristopovih idej, bo v naslednjih 14 dnevih pomagalo tudi slovenskemu združenju za pomoč pri demenci Spominčica.

Novi lastniki pohištva, ki je skupaj z delom pisarniške opreme pristalo v spletni trgovini – #ExtraTrgovini, bodo z nakupom, ki ga bodo opravili v prihodnjih dveh tednih, storili dobrodelno dejanje že samo s tem, ko bodo kupili pohištvo. Pristop bo združenju Spominčica namreč doniral del sredstev od prodaje pohištva, ki ga bodo namenili za ozaveščanje o delovanju društva. Pristop nadaljuje svojo pot v izpolnjevanje zaveze, da bo z družbeno odgovornimi kampanjami pomagal lokalnemu okolju in ranljivim družbenim skupinam ter javnost ozaveščal o izzivih, s katerimi se spopadajo v vsakodnevnem življenju.

Ekstra pohištvo bo osrečilo nove lastnike in prejemnike donacije

Z #ExtraTrgovino pa Pristop ne bo osrečil samo starostnikov, ampak tudi nove lastnike pohištva, ki bodo za nekaj deset evrov ali celo manj kot deset evrov dobili odlično ohranjene in funkcionalne kose, ki za seboj nosijo zanimive zgodbe – od miz, na katerih so ustvarili številne Pristopove kultne oglase, in stolov, na katerih so si misli in telo odpočile oglaševalske legende, do košev, v katere so letele nerealizirane ideje, in namiznih svetilk, ki so osvetlile prostor in dobre rešitve.

prejšnji članek
Zlomljena Rebel Wilson: 'Danes imam slabo novico'
Svet slavnih
Zlomljena Rebel Wilson: 'Danes imam slabo novico'
naslednji članek
Neprepoznavna Billie Eilish: Vem, da me bodo kritizirali
Svet slavnih
Neprepoznavna Billie Eilish: Vem, da me bodo kritizirali