Severina in Nikolina Pišek Svet24.si

Nikolina Pišek odkrila, zakaj sta se s Severino ...

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za soboto, 8. maja

pahor vojska vojaki bobo Reporter.si

Bi lahko Pahor postal generalni sekretar Nata? Na ...

igor zorčič Svet24.si

Poslanci še ne bodo odločali o Zorčičevi ...

20140310-00511851 Necenzurirano

S krajo identitete si je izplačeval dividende ...

konec-sveta Odkrito.si

Cenzurirajo jih, a oni nas svarijo! Prihaja ...

Robert Anže Blažič Njena.si

MasterChef: Močan Anže v solzah in ponižno ...

Neprepoznavna Billie Eilish: Vem, da me bodo kritizirali
| K.M.

Neprepoznavna Billie Eilish: Vem, da me bodo kritizirali

Billie Eilish blestela na grammyjih, Profimedia

19-letna senzacija je na naslovnici britanske revije Vouge presenetila z videzom, ki ga pri njej nismo vajeni. V dizajnerskih oblačilih je pokazala kar nekaj razgaljene kože, ob tem pa pravi, da že vnaprej ve, kaj bodo rekli kritiki, a se sama na to ne ozira.

Mlada pevka Billie Eilish se je ves čas svoje prisotnosti na glasbeni sceni v javnosti pojavljala v nekoliko bolj ohlapnih oblačilih, temne barve, predvsem pa je z njimi zakrivala večji del svojega telesa. Ob napovedi novega albuma pa je v britanski reviji Vouge presenetila z videzom, oblačili in dejstvom, da je pokazala kar nekaj gole kože. 

Ko je pred meseci v javnost prišla njena fotografija v kratkih hlačah in majici, so se v medijih začele pojavljati novice z naslovi, da se je mlada pevka v karanteni poredila. Ta je informacijo kar hitro zanikala in poudarila, da je njeno telo vedno takšno, le da ga nihče ni opazil. Zdaj pa poudarja, da želi, da bi ljudje pozitivno gledali na svoje telo. V intervjuju je tako rekla, da že ve, kakšne kritike bo dobila, ko bodo ljudje videli njene fotografije. "Če govoriš o pozitivnem pogledu na telo, zakaj potem nosiš korzet? Zakaj ne pokažeš več svojega telesa? Moje mišljenje pa je, da lahko počnem, karkoli želim. Gre za to, da delaš stvari, zaradi katerih se počutiš dobro. Če se želiš operirati, se operiraj. Če želiš nositi obleko, za katero nekdo misli, da ti je prevelika, jo pač nosi, če misliš, da si videti dobro, potem si videti dobro," je za revijo povedala pevka, ki je pred izidom novega albuma Happier Than Ever, album bo izšel 30. julija, presenetila s spremenjenim videzom. Ne samo na fotografijah za omenjeno revijo, ampak tudi z novo barvo las. Iz črnolaske z zelenimi koreninami, se je prelevila v svetlolasko. 

V intervjuje je še dodala, da bi se morali ljudje počutiti dobro v vsem kar nosijo, oziroma ne nosijo: "Kar naenkrat si hinavec, če želiš pokazati nekaj kože, si lahka, kurba ... To, da kažeš svoje telo in kožo, ali ne, ti ne bi smelo vzeti spoštovanja."

Pevka je v zadnjem letu močno napredovala, tako poslovno kot tudi zasebno. Pred dnevi pa se je v javnosti prvič pojavila tudi z novim fantom, igralcem Matthewom Tylerom Vorcom.