stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Strta Hajdi Korošec žaluje

3. 5. 2021; 10.00
Avtor: J.K.
Hajdi Korošec

Hajdi Korošec foto: Urška Golob

Bilo je, kot bi počakal, da se vrnejo domov, nato pa je za vedno zaspal. Hajdi ne skriva žalosti in solza ...

Nekdanja otroška pevka in podjetnica Hajdi Korošec Jazbinšek se je morala posloviti od svojega psička, ki je bil zadnjih 12 let pomemben del njenega življenja. Zaspal je potem, ko se je družina vrnila iz potovanja.

»Naš kuža je danes ponoči, čisto tiho zaspal ... zaspal za vedno. Težko opišem, kako sem žalostna, kako zelo sem žalostna. To je bil moj najboljši prijatelj, zaveznik in vedno me je z veselim repkom pričakal. Včeraj pa ko smo z družino prišli domov ni mogel .... vedela sem, da je nekaj narobe. Videla sem mu v očeh, kako zelo me je vesel, ampak telo ga ni več ubogalo ... Kot da me je čakal, da se še zadnjič vidiva in potem je ponoči čisto tiho odšel ... vem, da na lepše,« je svojim spletnim sledilcem v solzah zaupala Hajdi in tekom zapisa iskreno priznala, kako veliko vrednost imajo v njenih očeh in srcu živali.

»Solze mi kar ne nehajo teči, ker vem, da tako lepa duša kot je lahko žival, človek tega ni sposoben. In vedno sem rekla, da bolj kot spoznavam ljudi, raje imam pse. Človek človeku naredi marsikaj hudega, žival te ima samo rada, vesela je vsake pozornosti, objema in ti nesebično vrača vso ljubezen če jo le želiš,« razmišlja postavna mamica, ki svojega dragega kužka ne bo nikoli pozabila. Spomine nanj bo prepletala tudi hvaležnost, ker ji je obogatil življenje.

»Eee Gucci moj, počivaj v miru in toliko lepih spominov mi polni srce, da ti bom do konca življenja hvaležna, ker sem skoraj 12 lepih let imela možnost biti tvoja prijateljica. Naš kuža je odšel, ampak spomini mi bodo ostali. Počivaj u miru srček moj.«

prejšnji članek
Gašper Rifelj sinov prvi rojstni dan praznoval na poseben način
Svet slavnih
Gašper Rifelj sinov prvi rojstni dan praznoval na poseben način
naslednji članek
Najini mostovi: Bo Boris prevaral Ksenijo?
Svet slavnih
Najini mostovi: Bo Boris prevaral Ksenijo?