saman abbas Svet24.si

Aretirali strica najstnice, ki je izginila, ker je...

foto Monika Vranič 2 Svet24.si

FOTO: 25-letna Monika odšla peš od doma in ...

infekcijska-klinika, ukc-ljubljana, koronavirus, covid Svet24.si

Matjaž Jereb: Do konca meseca pričakujemo do 400...

karl erjavec pl 5 Reporter.si

Erjavec za uničenje Desusa krivi poslance, ...

matej tonin oklepnik tank tw mors Necenzurirano

Od ZDA za 30 milijonov kupili oklepnike, ki so ...

sonja-plešnar Njena.si

Sonja Plešnar: Ali me ljubiš, ali sovražiš - ...

sveca Ekipa24.si

Tragično: v grozljivi prometni nesreči je ...

Najini mostovi: Bo Boris prevaral Ksenijo?
| V.M.

Najini mostovi: Bo Boris prevaral Ksenijo?

Helena Peršuh (Ksenija Jug) in Jernej Kuntner (Boris Jug), Ksaver Šinkar

Zakonca Jug sta se znašla na veliki partnerski preizkušnji. Igralec Jernej Kuntner razkriva, zakaj je postal Boris dojemljiv za Lidijine čare …

Lepo je bilo spremljati ljubeč odnos zakoncev Jug, ki sta tekom dolgoletnega razmerja ohranila iskre ljubezni, spoštovanja in medsebojne naklonjenosti. Seveda ju je življenje tu in tam popeljalo tudi po manj prijetnih poteh, a sta vsakokrat uspela umiriti nevihto in se vrniti v skupen pristan. Pa tokrat? Kar boleče je opazovati, kako je Boris dojemljiv za čare spletkarske notarke Lidije. Mar je pozabil, kdo je ženska, ki mu že več kot pol življenja stoji ob strani? Bosta za tokratne razprtije plačala previsoko ceno?

Foto: POP TV - Jernej Kuntner in Alenka Tetičkovič v seriji Najini mostovi

Igralec Jernej Kuntner svoj lik poslanca Borisa kakopak zelo dobro pozna, zato smo z njim poklepetali o vzgibih in čustvenih stiskah, pod katerimi tudi v realnem življenju kloni nemalo parov, ki rešitev ne iščejo drug v drugem, pač pa izven domačih zidov.

»Boris Jug je pošten kmet, kmečki delavec, ki je zaradi svoje ljudskosti in pravega pristopa do ljudi, postal poslanec. Seveda ga je na tej poti čakalo kar nekaj življenjskih preizkušenj in preprek. Veliko jih je zvozil, na velikih pa tudi omahnil, ali pa se vsaj spotaknil. In ena takih preizkušenj, v bistvu tudi preprek, je notarka Lidija Petrinjšček,« razlaga Jernej, ki Borisovo trenutno obdobje opisuje kot čuden čustven vrtiljak, na katerem se ne znajde prav dobro. Saj veste, Ksenija ga nič kaj ne razume, z razkritjem preteklosti lastništva vinogradov je izgubil tudi zaupanje vanjo, strah ga je za finančno varnost in ugled, poleg tega pa iz njegovega življenj odhaja tudi hčerka Tanja.

Foto: POP TV - Boris in Lidija

»Tako se je Boris znašel v nezavidljivem položaju starša in moža, ki se mu življenje spreminja pred očmi ... pa ti pride na pot možnost napredovanja, pomoč pri tem v podobi privlačne, prijazne in dostopne sosede, notarke Lidije. Boris je tudi samo človek, povrhu še razrvan, ranjen in nesiguren. In vse to so sestavine za dobro dejanje, za akcijo ali pa tudi za veliko katastrofo,« razmišlja igralec, ki vas seveda vabi, da si ogledate, kakšne življenjske lekcije se bodo odvile v nadaljevanju …