ales hojs bobo6 Svet24.si

Aleš Hojs pomotoma objavil zasebno sporočilo: ...

mandarine Svet24.si

Pri nas prijavili hrvaške mandarine, ki so ...

Bryan Adams Svet24.si

Bryan Adams pozitiven – že drugič v enem mesecu!

janez jansa ek Reporter.si

Zakaj Janša ne pove, kaj zameri evropskima ...

Dikaucic-interpel Necenzurirano

Vladavina lopovov #kolumna

Tanja Ribic 50_01 Odkrito.si

Tanja Ribič: RESNICE ne moreš skriti!

anamarija lampic Ekipa24.si

JO PREPOZNATE? Anamarija Lampič JEMLJE DIH! Naša...

Horoskop: Nova spoznanja v odnosih vas bodo presenetila
| Andreja Novak / Dobra karma

Horoskop: Nova spoznanja v odnosih vas bodo presenetila

horoskop, Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven
Bali se boste za svoje temelje in dobro razmislili o svojih naslednjih korakih. Žal vam je za vso preteklo zapravljanje, saj ste precej denarja in energije zapravili v prazno.

Bik
Usmerjeni boste v skupno delo in pri tem uporabili vse svoje zvijače, da boste stvari speljali po svoje. Imeli boste namreč številne ideje, od tega bodo nekatere odlične.

Dvojčka
Če se ne boste preveč obremenjevali s tem, kako vas drugi vidijo, boste začeli novo poglavje v odnosih. Iskreno komunicirajte in se zavedajte, da se lahko realizira vse.

Rak
Na hitro boste želeli popraviti posledice preteklosti, saj vas bo spoznanje, da ste ves čas bolj skrbeli za druge in računali na to, da za vas poskrbi usoda, precej pretreslo.

Lev
Spreminjali boste svoj način življenja, svojo osebno filozofijo. Skozi službo in vso delo boste namreč ugotovili številne drobne stvari, ki pa vam bodo res veliko pomenile.

Devica
Nova spoznanja v odnosih vas bodo presenetila in vam dala možnost lastnih sprememb. Skozi pogovore odprite srce in številne možnosti se bodo odprle.

Tehtnica
Vaš magnetizem bo pritegnil številne simpatije, kar vas bo zmedlo. Veliko dogajanja v odnosih vas bo tako pustilo budne globoko v noč in ne boste se mogli odločiti, kaj bi.

Škorpijon
Ženske vam bodo pomagale stabilizirati ali na novo vzpostaviti nekatere materialne stvari, kar vam bo v veselje, a sočasno boste brez moči, da bi kakorkoli vplivali na to.

Strelec
Odlično se boste počutili v družbi in težko boste doma. Iskali boste izgovore za različne poti, krajše izlete in druženja, ki vam bodo veliko pomenila in okrepilo voljo.

Kozorog
Odprite se novostim, saj boste tako lahko začeli sprejemati novosti, ki jih že dolgo čakate. Preteklost vas je preveč obremenila, da bi se lahko samo sproščali. Delujte.

Vodnar
Spremembe bodo vplivale na vaš način razmišljanja in komuniciranja. Lahko, da si boste želeli urediti odnose z brati in sestrami, pa v tem ne boste preveč uspešni.

Ribi
Želeli si boste varnega doma in sproščenosti, a sploh ne boste opazili, da vi sami vedno, ko se stvari umirijo, prinesete idejo ali željo, kaj bi bilo potrebno spremeniti.