Gradec Svet24.si

Komunisti prehiteli Kurzevo Ljudsko stranko

harald-k, trojni-umor, zagreb Svet24.si

Obdukcija brez jasnih odgovorov, pošastni Harald ...

Mojca Prelesnik pojasnjuje, da je molk nezakonit Svet24.si

Mojca Prelesnik: »Takim poskusom posega v ...

hisa bazen snezic novigrad pl1 Reporter.si

Nepremičninski imperij Janševega svetovalca Roka...

darko njavro Necenzurirano

Radarski posli Janševega specialca v domačem ...

horoskop Odkrito.si

HOROSKOP od 27. 9. do 3. 10

ronaldo re Ekipa24.si

Spet ima NOV AVTO! Za Ronaldom se OBRAČAJO VSI, ...

Horoskop: Ne trmarite, raje razmislite, kako boste rešili situacijo
| Andreja Novak / Dobra karma

Horoskop: Ne trmarite, raje razmislite, kako boste rešili situacijo

Fotografija je simbolična, Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven  
Občutljivi boste na javno mnenje in želeli okrepiti dobre novice, a se bo vse obrnilo drugače in lahko izpadete neresno. Sprostite se in počakajte na boljšo priložnost. 

Bik  
Naredite lahko večje premike doma in v poslu. Ne glede na posebne želje, vam bodo vsi pripravljeni ugoditi, kar vas bo presenetilo. Spoznali boste, da imate prijatelje.  

Dvojčka  
Samski se v tem obdobju odprite za ljubezen. Dobili boste številna dobra povabila. Vseeno boste bolj zadovoljni, ko si boste med prijatelji pridobili nove zaveznike.  

Rak   
Iskali boste rešitve, a ne boste mogli pobegniti situaciji. Nujno je, da se pomirite s sabo in spoznate, kaj si res želite in koliko kompromisov ste zato pripravljeni narediti.

Lev  
Sreča vas bo spremljala. A vaši domači ne bodo tako prepričani v to, z ljubosumjem bodo gledali, kako se vam vse urejuje. Sproščeni boste in izbirali vam dobre stvari.  

Devica  
Povsod boste prebujali ljubezen in samski boste lahko srečali sorodno dušo. Vezani boste na preizkušnji. Izzivani boste v vsem in boste morali ovrednotili svoj odnos.

Tehtnica  
Pozorni bodite na besede in odprli si boste pomembna vrata za kariero ali življenje. Negujte odnose, ki so vam pomembni. Omogočajo vam življenje, ki si ga želite.  

Škorpijon   
Ne boste se mogli sprostitil in pretiravali boste v komunikaciji ter si še bolj otežili situacijo. Poskrbite zase na dolgi rok, saj potrbujete moč in red za vztrajnost.

Strelec   
Pobegnili boste pred problemi v družbo. Tam se boste raje soočali s skupnimi težavami, kot s svojimi doma. Pazite, da vas iskrice strasti ne spravijo v težave.  

Kozorog  
Ne trmarite, raje razmislite, kako boste rešili situacije, da se ne boste izrčpali.  Izrazite srčno resnico in prisluhnite drugim, pa boste tudi izboljšali svoje zdravje.

Vodnar  
Zdelo se vam bo, da vas prijatelji gledajo postrani, zato se boste potrudili, a pozabili na bližnje. Ne bo vam uspelo doseči harmonije, zato boste raje poskrbeli zase.

Ribi  
Ne odlagajte več dejavnosti za boljše počutje. Ne krivite drugih za svojo lenobo. Raje začnite čimprej ter ne prelagajte zaradi manjših motenj in ponosni boste nase.