traktor, postojna, prometna nesreča Svet24.si

FOTO: Pri Postojni ugasnilo življenje voznika ...

mejni prehod, dragonja, turisti Svet24.si

Ljubljančanka zase in mladoletnega sina na meji ...

tonin-novak-ljudmila_bobo Reporter.si

V NSI panika zaradi padca v anketah, nekateri bi ...

ljubljana, epidemija, koronavirus, covid-19, zaščitne maske Svet24.si

Alojz Ihan s tesnobo pričakuje jesen. Kdaj se bo ...

20200923-01026932 Necenzurirano

Koliko milijonov za blato in koliko za Vizjakove ...

Joco Žnidaršič 6 Odkrito.si

Fotografska razstava Joca Žnidaršiča: Leta ...

TELEFON_Galaxy A72_NAJSTNICA (3) Najstnica.si

Vse, kar potrebuješ, v enem telefonu

Horoskop: Ne trošite notranje moči za prepire
| Andreja Novak / Dobra karma

Horoskop: Ne trošite notranje moči za prepire

Horoskop, ps

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven
Močan vpliv boste imeli v javnosti. Pazite pa, da ne pretiravate z napuhom, saj bo to odmaknilo prijatelje in bližnje. Če ste skupaj v poslu, je to še toliko bolj pomembno.

Bik
Jasno vam bo, kaj morate narediti, a bo potrebno precej vztrajnosti. Dogovorite se o svoji dolgoročni viziji. Uspelo vam bo, a ohranite fokus na to, kar je res pomembno.

Dvojčka
Dobro boste pristopili k novim izzivom in usoda vam bo na stežaj odprla vrata. Karierno lahko hitro uspete, samo sledite najboljšim idejam in iskreno komunicirajte.

Rak
Danes izbirajte sodelovanje z jasno in srčno komunikacijo. Izziv boste imeli velik, saj boste jasno videli, kaj vse je narobe in vas bo jezilo, da ne boste imeli vpliva na to.

Lev
Odlično počutje boste izkoristili za dobre poteze v javnosti. Sreča bo pritegnila še več dobrih stvari in razmislili boste o vseh možnostih. Lažje boste načrtovali spremembe.

Devica
Večje spremembe se vam pripravljajo, če boste le želeli sprejeti roko usode in se odpreti za novosti. Razmislite, kaj želite, sicer vam bo življenje pokazalo, kaj je nujno.Tehtnica
Notranji red vam bo pomagal, da boste sprejeli podporo življenja in si uredili odnose. Ljubezen vam bo postala vrednota in delili jo boste z vam pomembnimi ljudmi.

Škorpijon
Ne trošite notranje moči za prepire, raje jo usmerite v pomembne odnose, kar bo v prineslo večje rezultate. Bližnji vam bodo naklonjeni in vse se boste lahko dogovorili.

Strelec
Imeli boste vso podporo v svojem poslu, službi. Okolje vam bo naklonjeno in lahko se boste vse dogovorili. Pazite pa, da vas ne zanese v spogledovanje ali še v kaj več.

Kozorog
Mogoče si preveč želite nekaterih stvari, a sočasno nič ne naredite v tej smeri. Imeli boste moč premikati gore, če boste izstopili iz igre popolnosti. Naj vas strast aktivira.

Vodnar
Ponosni boste na samokontrolo, a sočasno vas ravno to odmika od dobrih odnosov. Ne boste mogli odpreti srca v primernih trenutkih, kar bo bližnje precej prizadelo.

Ribi
Zanimivo obdobje, ko boste jasno videli skozi maske prijateljev in odnosi se vam bodo spontano uredili. Ne boste mogli skrivati resnice in strast se bo okrepila.