cepljenje, krško, množično-cepljenje Svet24.si

Vlada z ukrepi za pospešitev cepljenja: večje ...

sveče Svet24.si

Upanje je ugasnilo že pred dnevi, zdaj se je ...

tonin-novak-ljudmila_bobo Reporter.si

V NSI panika zaradi padca v anketah, nekateri bi ...

edvard kadic Svet24.si

Promocija cepljenja: kaj smo dobili za 11.500 ...

20200923-01026932 Necenzurirano

Koliko milijonov za blato in koliko za Vizjakove ...

kroglasta strela YT Odkrito.si

Kroglaste strele - čudne, skrivnostne in ...

bruno (2) Njena.si

MasterChef: Bruno bo z nagrado obdaril tudi Žiga

Horoskop: Brzdajte čustva, da si ne naredite težav
| Andreja Novak / Dobra karma

Horoskop: Brzdajte čustva, da si ne naredite težav

Horoskop, Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven
Ne vztrajajte v odnosih samo zato, ker ne vidite poti naprej. Lahko, da boste antena za prepire in bodo vsi komentirali vaše delo in obnašanje. To vas bo čisto pretreslo.

Bik
Lahko ste trmasti in vztrajate pri svojem, pa vam bo vseeno uspelo vse navdušiti in si pridobiti vodilno vlogo pred tekmeci. Ponosni boste nase ter se vsega lotili na veliko.

Dvojčka
Optimistični boste in s tem prepričali marsikoga, da se vam bo pridružil pri dobrem sodelovanju. To vas bo veselilo, pa tudi obremenilo, saj boste morali bolj sodelovati.

Rak
Brzdajte čustva, da si ne naredite težav, saj so lahko posledice temeljne za življenje. Nekontrolirana jeza lahko izbruhne v trenutku, zato se povsem odpovejte alkoholu.

Lev
Z dobro voljo boste vstopili v reševanje stvari in podprli odnose. Možno, da se vam vrne neuslišana ljubezen iz preteklosti, ki vas bo ponovno prebudila v aktivno strast.

Devica
Nemirni boste in kljub sreči, ki se vam bo odpirala, boste iskali druge možnosti realizacije. Želeli si boste urediti materialne stvari ter se organizirati, a še ne bo šlo.Tehtnica
Odlično obdobje za komunikacijo z javnostjo in druženje s prijatelji. Z lahkoto se boste odprli za različne odnose in ne bo vam težko prisluhniti. Zacveteli boste.

Škorpijon
Čutil se bo vaš notranji privlak in nasprotni spol se bo močno odzival na vas. Samski imate priložnost odkriti svojo sorodno dušo, vezani pa tudi prehitro skočiti čez plot.

Strelec
Vaša pozornost bo preusmerjena na srce in pljuča, saj boste čutili pritiske ob vsej poplavi čustev. Zdelo se vam bo, da se vse spreminja, a se boste spreminjali samo vi.

Kozorog
Dober dan je za strast in dobro razpoloženje, ki ga boste širili okoli sebe. Okolica bo presenečena, saj se boste čisto lahko sprostili v sprejemanju in čutenju ljubezni.

Vodnar
Spreminjanje vas bo postavilo v večjo nesigurnost, ki je niste vajeni. Lahko, da vam bo to popolnoma spremenilo filozofijo življenja in da boste povsod bolj sproščeni.

Ribi
Skozi dihanje se bo prikradel optimizem v vaše življenje. Zdelo se vam bo, da je nekaj narobe z vami, ker se boste tako dobro počutili. Čisto predolgo ste bili res izolirani.