banane, trgovina Svet24.si

V Gradcu med bananami strupen pajek, prodajalka ...

dež, naliv, dežnik Svet24.si

Grozijo novi nalivi, konec tedna bo sončen

čredna imunost, koronavirus, epidemija, covid Svet24.si

Stanje se slabša, tudi včerajšnja ...

stane granda-pl Reporter.si

Granda: V imenu svobodne LGBT ljubezni je dovoljen...

20210716-01071570 Necenzurirano

Šircelj bi odprl Slovenijo tujim loterijskim ...

2017_Central_Terminal_10mp-129611 buffalocentralterminal org Odkrito.si

Lovila je duhove in padla skozi strop.

werner Odkrito.si

WERNER: »Sram vas je lahko«

Horoskop: Čas je, da se izvijete iz melanholije!
| Andreja Novak / Dobra karma

Horoskop: Čas je, da se izvijete iz melanholije!

Kaj napovedujejo zvezde?, Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven
Občutljivi boste in si nekatere besede ter dejanja preveč vzeli k srcu. Zato je dobro, da zaključite z vsemi dejavnostmi, ki vas ne osrečujejo več in ne prinašajo nič koristi.

Bik
Če boste naleteli na ovire, se ne ustrašite, temveč okrepite notranjo moč in vztrajnost. Če lahko situacije obrnite na humor, dajte in si pridobite naklonjenost.

Dvojčka
Velike spremembe boste doživeli, če se boste odzvali na vabila prijateljev, pa tudi na bolj uradna vabila različnih društev. Javnost vam bo naklonjena in sledila predlogom.

Rak
Čas je, da razumete druge in jim poklonite zaupanje, če že za njih nimate časa ali želje po pomoči. Ni čas za sprostitev, temveč za jasno sodelovanje in razumevanje.

Lev
Ne pozabite nase in presenečeni boste, kako enostavno se bo vse dogajalo. Občutili boste svobodo, kot da ste končno sprostili vse stare vezi, ki so vas držale nazaj.

Devica
Našli boste uteho v dobrih prijateljih in z njihovo pomočjo boste lahko marsikaj uredili. Partnerstvo se lahko odlično obnovi v strasti, ki se bo razvila med vama.Tehtnica
Vse, kar vas je prej motilo in vas izčrpavalo, se bo sedaj sprostilo in ne boste čutili bremen s strani ljudi. Prijateljstvo vam bo zelo pomembno in potrudili se boste.

Škorpijon
Če boste imeli potrpljenje usmerjati svoje želje v poslu, boste dosegli velike uspehe. Večja verjetnost pa je, da vam bodo popustili živci in boste pokazali nestrinjanje.

Strelec
Upirali se boste pravemu sodelovanju, čeprav se vam bo zdelo, da ste vzor vsem. Verjeli boste, da preveč delate, a sočasno boste večino časa se ukvarjali z drugimi.

Kozorog
Ne boste se več skrivali, temveč boste lahko odkrito pokazali naklonjenost in jo tudi sprejemali. Samski imate priložnost za dvojino, zato povabite simpatijo na zmenek.

Vodnar
Ustvarjali boste priložnosti za ljubezen. Okrepila se bo vaša strast in le stežka boste skrivali svoja čustva. Samski boste zadovoljni s priložnostmi, a se ne boste še vezali.

Ribi
Tako dolgo ste bili utrujeni in melanholični, da ste se skorajda na to navadili kot da je to vaše normalno stanje. Zato vas bo zajel optimizem in želja po konkretni telovadbi.