banane, trgovina Svet24.si

V Gradcu med bananami strupen pajek, prodajalka ...

prometna-nesreča, janžev-vrh, pgd-gornja-radgona Svet24.si

FOTO: Huda nesreča pri Radencih: izgubila nadzor ...

cg_kontejner_strajna_3 Svet24.si

Se bodo socialni problemi po Halozah reševali s ...

stane granda-pl Reporter.si

Granda: V imenu svobodne LGBT ljubezni je dovoljen...

20210716-01071570 Necenzurirano

Šircelj bi odprl Slovenijo tujim loterijskim ...

somnio, jahta, ladja Odkrito.si

Identiteta potnikov je STROGO VAROVANA SKRIVNOST!

anita-martinović Njena.si

Ljubezen na vasi: Voditeljica čustveno povezana s...

Horoskop: Bodite pošteni tudi v medsebojnih odnosih
| Andreja Novak / Dobra karma

Horoskop: Bodite pošteni tudi v medsebojnih odnosih

Kaj napovedujejo zvezde?, Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven
Trenutna situacija ni najbolj obetavna, zato se ne izpostavljajte ne v družbi in ne v službi. Bodite pripravljeni na spremembe, ki bodo prišle potiho, počasi in spontano.

Bik
Kljub jezljivosti in muhavosti boste lahko izpadli kot heroj. Nemirni boste in želeli vse razrešiti, saj boste verjeli, da vas bo to umirilo, a ne bo tako lahko. Pojdite v naravo.

Dvojčka
Odnosi so vam pomembni, zato se jim posvetite in vse ostalo se bo uredilo. Vaša notranja moč raste in vse več magnetizma imate. Zato ne oklevajte in se izrazite.

Rak
Zdelo se vam bo, da ste ujeti v situaciji in da nič ne morete spremeniti. Jezili se boste in čakali na možnosti sprememb, ki pa se ne bodo tako hitro pojavile kot upate.

Lev
Samozavestni boste, saj boste imeli vso podporo zvezd, da se odprete sodelovanju v javnosti in doživite tudi velik uspeh. Ideje in skupno delovanje vam bo pomembno.

Devica
Samski imate priložnost spoznati ljubezen na prvi pogled. Predajte se ji in se ne zapletajte v dolgoročne načrte, raje se prepustite sedanjosti, da vas nauči uživanja.Tehtnica
Polni boste idej in hitro vam bo jasno, katere lahko izpeljete s pomočjo drugih, katere pa je bolje, da prestavite za kasnejši, bolj primeren čas. To vas bo sprostilo.

Škorpijon
Pojdite v naravo in opazujte, kako se telo odziva na dobre energijske vibracije. To vas bo rešilo utrujenosti, ki nastane, če ste predolgo ob računalniku v zaprtih prostorih.

Strelec
Naredili boste vse, kar bo potrebno, a boste z glavo in srcem daleč stran. To se najprej ne bo videlo, a bližnji bodo opazili vašo “odsotnost” in nič jim ne bo všeč.

Kozorog
Bodite pozorni, da boste iskreni in pošteni v odnosih in ne obremenjujete tistih, ki vam radi pomagajo, medtem ko tiste, ki bi vam morali pomagati, pustite na miru.

Vodnar
Neizmerna kreativnost bo počasi dobila na teži in rezultati se bodo začeli kazati navzven. Lahko, da ravno ob nepravem času, saj ste si zadali čisto drugačen načrt.

Ribi
Sreča vam bo sledila in še preden se boste zavedeli, se boste ponovno zaljubili. Samski boste srečni, vezani pa ne boste točno vedeli, kaj narediti. Ljubezen bo vsepovsod.