Mint Butterfield
Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, soustanovitelja Flickrja in Slacka

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28
Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na policiji preverjal številke Hajdinjaka in Vežnaverja

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Ne dovolite, da ljudje manipulirajo z vami

25. 6. 2021; 06.00
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
horoskop fairy

Horoskop foto: ps

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven  

Ljudje se bodo sprostili do vas in vas ne bodo več tako strogo sodili, kar boste takoj opazili, saj boste lažje zadihali in naleteli na prijaznost, na katero ste skoraj pozabili.

Bik

Danes boste nekatere stvari videli čisto drugače kot včeraj, kar vas bo precej presenetilo in boste začeli razmišljati o svoji perspektivi, koliko je res pravilna.

Dvojčka

Izrazite svoje predloge v službi ali javnosti, ne glede na to, kaj se je dogajalo do sedaj s tem. Lahko se stvari nenadno spremenijo in bodo vaše ideje toplo sprejete povsod.

Rak 

Napeti boste in v strahu, da vam kdo ne zameša štren, zato boste potihoma in sumničavo zavlačevali dogajanje. Seveda se boste kasneje v pogovorih sami izdali.

Lev

Sprostili se boste od pritiskov nekaterih starejših ljudi, ki so vam počasi že zrasli čez glavo. Ne boste več v ospredju, saj bodo našli drugo tarčo, vi pa boste bolj svobodni.

Devica

Spoznanje, da “več kot naredite za druge, več se vam dogaja v dobro”, vam bo spremenilo življenje. Kar naenkrat boste doumeli vso skrivnost povezovanja v plus.

Tehtnica

Kljub strasti, ki jo boste čutili, se boste od nekoga odmaknili, saj ne boste več želeli gojiti iluzij, vsak tako se vam bo zdelo. Lahko, da bo ta poteza aktivirala spremembe.

Škorpijon

Sledite čustvom glede materialnih razmer glede na to, kaj vas najbolj bremeni. Ne čakajte, da se prej uredijo odnosi, da boste natačno vedeli, kako dalje. Uredite vse.

Strelec

Dovolj vam bo manipulacij, s katerimi vas bližnji ustavljajo. Naredili boste čisto po svoje in si nakopali težave, saj boste pozabili na “malenkosti”, ki jih drugi naredijo.

Kozorog

Imeli boste moč v konkretnih dogovarjanjih in če iščete službo, je za to optimalen čas. Pokazali se boste v najlepši luči in nenavadna naključja vas bodo v podporla.

Vodnar

Ne jezite se na druge, ki vam ne znajo brati misli, temveč ustvarite nov red in sistem. Ne izhajajte pa iz ponosa ali iz samo lastnih koristi, temveč glejte širše, na dolgi rok.

Ribi

Začeli boste načrtovati nove projekte, ki se bodo večjali. Zvezde vas bodo podpirale v dogovarjanju, kar vam bo olajšalo situacijo, saj se bodo vsi strinjali z vašimi predlogi.

##IMAGE-1218007##

prejšnji članek
Anje Širovnik ne ganejo žaljivke gledalcev
Svet slavnih
Anje Širovnik ne ganejo žaljivke gledalcev
naslednji članek
Prelepa ljubljanska ulica tudi letos privabila številne znane obraze
Svet slavnih
Prelepa ljubljanska ulica tudi letos privabila številne znane obraze
#obraziavenija
obraziavenija