Alec Baldwin Svet24.si

Hollywoodski strokovnjaki: Alec Baldwin ni ...

osumljeni, umor družine đokić, goran džonić Svet24.si

Balistiki potrdili, da gre za morilsko orožje, v ...

katrinas (6) Svet24.si

Ženska trojnost kot izjemen energijski potencial

poroka dimnik frantar-xx Reporter.si

Kako je "suhceni in nebogljeni" Igor Zabret ...

metka-paragi Necenzurirano

"Vlada želi le stroko, ki se ji uklanja" ...

plestenjak 5 Njena.si

Blaž Švab: V otroštvu sem nekajkrat skoraj umrl

green dragons Ekipa24.si

MAŠČEVANJE za Škofjo Loko? Navijači iz ...

Horoskop: Poskušali boste obnoviti nekatere stare odnose
| Andreja Novak / Dobra karma

Horoskop: Poskušali boste obnoviti nekatere stare odnose

Čas je za ljubezen, Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven
Poskušali boste obnoviti nekatere stare odnose, a se ne boste prav lotili, niti ne bo prave priložnosti. Zato se ne obremenjujte, temveč poskrbite za svoje telo in duha.

Bik
Imeli boste možnost ostati doma in uživati v brezdelju ter notranji sreči, a se boste raje odločili za nenadne spremembe, ki pa vam bodo prinesle več težav kot koristi.

Dvojčka
Sprostite se in dovolite, da vam življenje pokaže, kdo je v ljubezni pravi za vas in kam se odpirajo optimalne poti. Pomirjeni boste s sabo in se dobro dogovorili o vsem.

Rak
Usoda vas bo podpirala pri odličnih spremembah, a jih boste s svojo uporniško naravo zamudili. Razmislite in se odprite za sprejemanje vsega, kar vam je dobro.

Lev
Previdno boste raziskali vse okoliščine za načrtovane spremembe ter iskali pravi trenutek, da obelodanite svoje želje pravi osebi ter tudi ukrepali na dober način.

Devica
Presenečeni boste nad sabo, kako močno se boste ogreli za nekoga ali nekaj ter boste pripravljeni spremeniti celoten način življenja. Tveganje vas bo osrečilo.

Tehtnica
Uživali boste doma ter cenili vsako stvar, ki jo imate. Ljudje vam bodo naklonjeni, saj prav danes pride Merkur v vaše znamenje in se boste z lahkoto sprostili v pogovorih.

Škorpijon
Ogromno moči, lahko tudi jeze se je nakopičilo v vas, zato je nujno, da naredite korake naprej. Pri tem ne iščite pomoči v drugih, temveč samo ukrepajte, delujte.

Strelec
Sproščeni boste in dosegali večje rezultate, kar vam bo seveda v zadovoljstvo. Imeli boste dobro besedo za vsakogar in pri tem doživeli večjo podoro okolice in Usode.

Kozorog
Kreativni boste in vsaka ustvarjalnost vam bo krepila moč in veselje za nove izzive. Če se boste usmerili navzven, boste dosegli lepe rezultate in pozitivne odzive povsod.

Vodnar
Razmišljali boste o nepravičnosti, ki se vam dogaja ter o potrebnih spremembah, ki naj bi vam prinesle srečo in sprostitev, pa se nič od tega ni zgodilo. Nestrpni boste.

Ribi
Odnosi vam bodo postali pomembni in z veliko veselja se boste dogovorili za različne aranžmaje. Pobudnik boste sprememb doma in v službi v splošno zadovoljstvo.