Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

1709556859-172a8714-1709556621461
Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine "doping" za visoke dobičke zasebnikov.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Neda Ukraden: Vnukinja je moja kopija

30. 8. 2021; 07.00
Avtor: V.M. / K.M.
2_neda ukraden

Neda s svojimi vnuki foto: osebni arhiv

Srbska pevka Neda Ukraden ima tri ljubke vnuke, na katere je zelo ponosna. Ste vedeli, da so vsi trije glasbeniki, da je ena dvojčica že slavna, druga pa velja za njeno kopijo?

Neda nam je v klepetu zaupala, da se počuti srečno, ker ima odlično družino in prekrasno hčerko, ki ji je podarila tri vnuke. Pravi, da so dobri otroci, ki jim rada pomaga in z navdušenjem spremlja njihovo odraščanje.

»Dvojčici sta stari devet, mlajši Dušan pa sedem. On je moj največji oboževalec, vedno nosi tablico naokoli in mi govori, da je 'všečkal' moje stvari,« smeje se pripoveduje Neda, ki ji je v ponos tudi to, da se vsi trije ukvarjajo z glasbo.

»Vsi trije so glasbeniki, različni. Neda, ena od dvojčic, je moja kopija. Aleksandra ima že svoj YouTube kanal, kjer objavlja videoposnetke, mislim pa, da bo manekenka. Že zdaj obožuje zdravo hrano, brez da bi jo kdo silil v to,« nam zaupa pevka, ki je z vnuki preživela veliko časa na morju v Boki Kotorski, kjer imajo poletno hišo.

»Tam že štirideset let preživljamo poletja. Uživamo, kolikor se da. To leto je bilo resnično vroče, prvič sem resnično uživala na morju. Ponavadi imam poleti največ dela, potujem ... Zaradi situacije pa sem imela letos možnost resnično uživati,« povzame spomine na iztekajoče se poletje in za konec prizna, da ji je bilo zaradi vročine včasih skoraj neznosno.

prejšnji članek
Ana Klašnja se je poškodovala
Resničnostni šovi
Ana Klašnja se je poškodovala
naslednji članek
Horoskop: Poskušali boste obnoviti nekatere stare odnose
Horoskop
Horoskop: Poskušali boste obnoviti nekatere stare odnose
#nasazenazenska
nasazenazenska