profimedia-0808999589
Svet24.si

Umrl komaj 15-mesečni sin slavnega MMA borca

1683742182-dsc7277-01-1683742078866
Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne zaslužke. Zakaj jih Klemen Jaklič skriva?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nepozabno leto Maje Oderlap: Življenje se mi je postavilo na glavo

29. 8. 2021; 07.00
Avtor: Revija Lady
Maja Oderlap in Andrej Grobelnik

Maja Oderlap in Andrej Grobelnik foto: Vito Tofaj

Leto, ki ga je odgovorna urednica Televizije Veseljak, voditeljica in pevka Maja Oderlap preživela na porodniškem dopustu, je zelo hitro minilo.

S  partnerjem Andrejem sta se dodobra  spoznala z njunim  sinkom Levom, ki  ju vsak dan nauči  kaj novega in ju nagrajuje s čudovitim  nasmehom. Zatorej  ne preseneča, ko  Maja pravi, da je  bilo to leto čisto  prehitro okoli, da  pa se mora počasi  vendarle pripraviti  na september, ko  se vrača v službo.  Jeseni pa bo končno izdala tudi svoj  prvi album pesmi.

"V letu, ko sem postala mamica, se mi je življenje obrnilo na  glavo. Odprl se mi je popolnoma nov, neznan svet, v katerem  nisi več ti glavni, kjer je novorojeno, čudežno in čudovito bitje popolnoma odvisno od tebe. Dnevi  po porodu, pa še kakšen mesec ali  dva po tem, so bili zame res naporni. Predvsem glede dojenja in vstajanja. Potem sem se privadila in za  nič na svetu ne bi tega zamenjala,«  pravi Maja Oderlap, ki bo od tega  leta v najlepšem spominu ohranila  »Levčkov prvi nasmešek, pa premikanje njegovih ročic, vsak večer  mi je zaspal na prsih, še nekaj časa  smo vsi trije uživali skupaj ... Takih  trenutkov se sploh ne da opisati z  besedami. Tako neskončno sem  hvaležna, da sem vse to doživela in  zdaj to tudi živim.«

prejšnji članek
Velika vrnitev Vesne Pisarović: Po odmoru je še bolje
Svet slavnih
Velika vrnitev Vesne Pisarović: Po odmoru je še bolje
naslednji članek
Igralec Jure Kopušar si je uresničil veliko željo
Svet slavnih
Igralec Jure Kopušar si je uresničil veliko željo