Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Bolj realno poglejte na odnose

1. 11. 2021; 06.00
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
HOROSKOP

Kaj napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven

Izkoristili boste čustva domačih, da boste iztržili novo pozicijo in se uveljavili. Ni vam dobro, da se morate doma kakorkoli prilagajati, zato ste se pripravljeni tudi zlagati.



Bik
S prijatelji boste čisto drugačni, kot doma in v službi, zato bo marsikoga to nemalo presenetilo. Vseeno vam bo, saj nič e skrivate, s prijatelji ste samo bolj sproščeni.

Dvojčka
Razpeti boste med različna čustva in svoje želje. Odnosi vam bodo pomembni, a precej naporni in ne boste se mogli rešiti občutka, da vsi nekaj pritiskajo na vas.

Rak
Ponosni boste na svoje dosežke in pri tem vam bo bolj kot denar pomembno to, da vas drugi potrdijo. Lahko, da boste zaradi tega skrili svoje prave namere in čustva.

Lev
Imeli boste priložnost urediti finančne zadeve in vse pomembno na materialnem področju. Če boste ponosni na vse, kar ste ustvarili, se vam bo vse to še povečalo.

Devica
Na vsak način boste želeli uresničiti stare dogovore ali zaključiti s projekti in napornimi odnosi. A ne bo šlo tako lahko, saj vas bodo vezale obljube ali pogodbe.

Tehtnica
Imeli boste občutek, da ste razpeti na vse strani. Domači bodo želeli nekaj od vas, a bo vaše srce okupirano s kreativnostjo in ljubeznijo, ki vas bo usmerjala v vaše sanje.

Škorpijon
Odnosi vam bodo pomembni in ne boste prav nič skrivali, da imate strategijo za vsakega posebej. Ponosni boste na to, kako znate voditi ljudi, da delajo to, kar želite.

Strelec
Sprostili se boste in se želeli o vsem pogovoriti. Nekateri bodo to izkoristili in iz vas izvlekli vse skrivnosti. Vas bo to zabavalo, saj zares ničesar ne skrivate, vse je javno.

Kozorog
Bolj realno poglejte na odnose in se v vključite. Tako boste lahko poskrbeli tudi zase. Ne odmikajte se več od problemov, samo dovolite si, da se pokažejo prave rešitve.

Vodnar
Strogi boste do vseh, ki jim boste želeli pomagati. Našli si boste zanimivo novo prijateljstvo, ki vas bo prebudilo v novo življenje, potrebujete namreč sprostitev.

Ribi
Harmonični boste in odprti za sodelovanje. Naklonjeni boste dobrim spremembam v službi in v vaše počutje se bo takoj izboljšalo. Ljubezen se vas bo globlje dotaknila.

prejšnji članek
Ljubezen po domače: Tako samozavestno poje Aleks
Resničnostni šovi
Ljubezen po domače: Tako samozavestno poje Aleks
naslednji članek
Talenti: Žirija zavrnila nekdanjega zmagovalca šova
Resničnostni šovi
Talenti: Žirija zavrnila nekdanjega zmagovalca šova