pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Talenti: Žirija zavrnila nekdanjega zmagovalca šova

31. 10. 2021; 09.55
Avtor: K.M.
miroslav-žilka

Miroslav Žilka foto: Pop TV

V prvi avdicijski oddaji šova Slovenija ima talent je s svojimi plesnimi gibi navdušil tudi Miroslav Žilka. Kljub neverjetnemu odzivu žirantov pa so mu danes nastop na polfinalnem odru onemogočili. Razloga niso navedli. Miroslav pa je nekoč šov iskanja talentov že zmagal.

Miroslav Žilka je s svojim avdicijskim nastopom navdušil predvsem plesalko Ano Klašnja, ki svojega odziva takrat ni mogla skriti. Miroslav je na avdiciji povedal, da mu ples pomeni vse, saj pleše že 15 let in da na odru preprosto uživa in se počuti živega.

Miroslav Žilka foto: Pop TV

Miroslav je že davnega leta 2008 s plesno skupino Old School Brothers celo zmagal v slovaški različici šova. Zmaga je plesalcem seveda prinesla mednarodno prepoznavnost in številne nastope po Evropi. Leta 2011 se mu je uspelo uvrstiti tudi v finale nemške različice šova, tretji je bil v češko-slovaški različici in se uvrstil med najboljših deset v avstrijski različici.

V Sloveniji pa so mu uspeh preprečili žiranti, ki so mu danes zavrnili nastop na polfinalnem odru, saj ga v polfinale kljub odličnemu odzivu niso uvrstili. Razloga sicer niso navedli, so mu pa odločitev sporočili preko videoklica. 

prejšnji članek
Horoskop: Bolj realno poglejte na odnose
Horoskop
Horoskop: Bolj realno poglejte na odnose
naslednji članek
Voditeljica Ana Tavčar iskreno o ljubezni
Svet slavnih
Voditeljica Ana Tavčar iskreno o ljubezni