profimedia-0840008601
Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v nekaj letih skopnela

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Čustveno zapletanje ne bo prineslo pozitivnih rezultatov

16. 11. 2021; 06.00
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
znamenja

horoskop foto: Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven
Sproščen in čustveno poln začetek tedna bo. Zdelo se vam bo, da morate biti povsod zraven ter se vključiti v vse dejavnosti tako v službi kot doma, pa tudi v javnosti.

Bik
Nestrpni boste in čakali na priložnosti, da končno naredite stvari, ki vas zanimajo. Samo delo vas bo umirjalo, zato ne čakanje. To vam bo dalo tudi občutek prenove.

Dvojčka
V družbi vam bo prijetno in ne boste podlegli starim čustvenim ranam. To vam bo dalo veliko spodbudo za naprej, da se boste ponovno začeli veseliti druženja.

Rak
Sproščeni boste v najožji družbi, a navzven boste prav napadalni, kot da imate občutek, da se morate braniti pred negativnimi vplivi. Umirite se in samo opazujte.

Lev
Odličen dan za hvaležnosti, ki vas bo odmaknila od preteklosti in vsega, kar ne potrebujete več. Dovolite prihodnosti, da pride preko srca in vas poveže z ljubeznijo.

Devica


Ker vam ne bo uspelo vsega narediti, kar ste načrtovali, vas bo to precej utrudilo in odmaknilo od dogajanja. Čustveno zapletanje ne bo prineslo pozitivnih stvari.

Tehtnica
Optimistični boste in odprti za komunikacijo. Ne boste se obremenjevali, pa čeprav to ne pomeni, da boste brez težav. Vsega se boste lotili intenzivno in čisto predano.

Škorpijon
Ponosni boste nase in na svoje uspehe ter se želeli o vsem na veliko pogovarjati. Sreča vas bo spremljala in to boste čutili ter jo tudi lepo sprejemali sproti.

Strelec
Odlično počutje in občutek blagostanja vas bo pospremil v nove dogodivščine. Imeli boste dovolj energije, da z lahkoto vse uredite in se pripravite na dobre spremembe.

Kozorog
V zadregi boste, saj boste nihali med tem, da vsi vidijo vašo občutljivost in da se na hitro razjezite ter to predramatično pokažete navzen in se tudi tako le osmešite.

Vodnar
Nemirni boste in če boste imeli težave z dihanjem, bodo posledično tudi z optimizmom. Sprememba lune bo vse do petka vplivala na vaše zdravstveno stanje.

Ribi


Zadovoljni boste in vse se vam bo zdelo rešljivo ob svojem času. Potrditev iz okolja vas bo podprla pri delu ali drugimi aktivnostmi, da se boste sprostili v kreativnosti.

prejšnji članek
Ljubezen po domače: Grenka zgodba garača, ki kljubuje udarcem življenja
Svet slavnih
Ljubezen po domače: Grenka zgodba garača, ki kljubuje udarcem življenja
naslednji članek
Anže in Aljoša odvodila že 1000 oddaj Vem!
Svet slavnih
Anže in Aljoša odvodila že 1000 oddaj Vem!
#obraziavenija
obraziavenija