Aljoša Bagola , izgorelost Svet24.si

Avtor najbolj prodajane knjige lanskega leta o ...

20180703-00871491 Svet24.si

Janša si je z milijoni zagotovil njegovo podporo,...

Saša Poljak Lukek Svet24.si

»Generacije otrok, ki zdaj odraščajo, so ...

marko milosavljevic bobo Reporter.si

Pri medijski hobotnici SDS gre za zavestno ...

FFYh_3dXsAgvQ6p Necenzurirano

Kje je Borut Pahor? Igra se z lego kockami ...

1_saša einsiedler Njena.si

Saša Einsiedler: bila sem prepričana, da me bo ...

tina maze Ekipa24.si

TINA MAZE spet navdušila! Ko ji je njena ...

Horoskop: Umirite nestrpnost, ki vam le škoduje
| Andreja Novak / Dobra karma

Horoskop: Umirite nestrpnost, ki vam le škoduje

Horoskop, Pixabay

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven
Nestrpni boste do vseh, najbolj do domačih, ki vas bodo le začudeno gledali. Ne boste najboljša družba, saj boste z besedami na hitro prizadeli vse okoli sebe.

Bik
Skozi spročenost in iskrenost boste največ naredili in navdušili bližnje za svoje odlične načrte. Če boste čustveni in kreativni, se bo vse dogajalo kot po maslu.

Dvojčka
Sproščeni boste in si priznali stara čustva ter jih na ta način osvobodili. Polni boste kreativnih idej in ljubečih misli, a boste na koncu želeli dokazati, da imate prav.

Rak
Odločili se boste za posebne dejavnosti in lahko, da boste s tem nenavadno presenetili ljubljeno osebo. Kreativni in srečni boste, a malo neučakani glede vsega.

Lev
Imate dobro intuicijo in točno veste, da sedaj ni čas za javno izpostavljanje, temveč za bolj varno rutino, ki vas bo podprla in vas sprostila vseh spreminjajočih čustev.

Devica
Partner vas bo želel res v dobro podpreti, a mu ne boste dovolili. Samski imate priložnost za ljubezen, če se boste le potrudili in malo pogledali okoli sebe.

Tehtnica
Zdelo se vam bo, da si ustvarjate nove temelje, kar bo deloma res. Spreminjali boste namreč svojo psihologijo, perspektivno življenja in vse bo drugače, ko se umirite.

Škorpijon
Sproščali boste karmična čustva, pa tudi stara prepričanja, ki so bremenila vaše odnose. Bližnji vas bodo čisto instinktivno provocirali in čudili se boste, zakaj.

Strelec
Imeli boste odlično povezavo z vsemi in z zadovoljstvom vam bodo vsi pomagali urediti stvari doma ali karkoli boste želeli obnoviti. To vam bo okrepilo samozavest.

Kozorog
Ljubezen bo želela v vaše življenja, alahko, da vas bo zaljubljenost malo iztirila. Zidali si boste gradove v oblakih, ki pa seveda ne bodo dolgo trajal, saj bo realnost močna.

Vodnar
Ne zanašajte se, da bodo vsi sodelovali tako, kot boste vi želeli, ne glede na to, koliko časa boste vložili v to. Ne prehitevajte v pogovorih, raje dobro prisluhnite bližnjim.

Ribi
Veliko bolj boste sproščeni v odnosih in tudi bolje sodelovali, kar bo ugodno vplivalo na partnerstvo. Ugotovili boste, da vas vsi sprejemajo, ne glede na vaša dejanja.