1_10_300_posvetlit Svet24.si

Jan Plestenjak mu je podaril 3000 evrov vredno ...

Mladen Grdović Svet24.si

VIDEO: Mladen Grdović v Marezigah omagal na odru

18418X0073 Necenzurirano

Kako so nam ugrabili razpravo o prihodnosti ...

polwe20220513133644__DAX8337 Reporter.si

V SDS ni več nikogar, ki bi sprožil razpravo o ...

guberac jk Ekipa24.si

Po sledi škandala! Bodo Koprčani sploh igrali ...

Popevka 2022 Odkrito.si

Poglejte, kdo vse bo prepeval na Popevki 2022!

doncic Ekipa24.si

Dončić silovito začel drugo tekmo finala ...

Horoskop: Preveč boste usmerjeni vase, pomislite še na druge
| Andreja Novak / Dobra karma

Horoskop: Preveč boste usmerjeni vase, pomislite še na druge

Kaj napovedujejo zvezde?, Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven
Previdno z nasveti ali idejami, ki jih boste prejeli od prijateljev. Lahko se zgodi, da se boste zapletli v težave zaradi njihove preteklosti, a boste težko razložili celo situacijo.

Bik
Strast vas bo aktivirala, ko boste naključno srečali bivše simpatije. Okoliščine vas bodo podpirale in če se boste le sprostili, se boste hitro zapletli nazaj v to vezo.

Dvojčka
Preveč boste usmerjeni vase, da bi opazili vse, kar se dogaja okoli vas. Preden se lotite česarkoli, kar vam bo vzelo veliko časa, preverite, če je rešitev sploh potrebna.

Rak
Odnosi vam bodo pomembni, a se boste zataknili v misli in pozabili sodelovati. Želeli boste skriti najbolj globoke skrbi, ki bodo vseeno prišle na plano, zato se pogovorite.

Lev
Toliko idej in kreativnosti čaka v vas, pa nikakor ne pride do realizacije. A boste vztrajali in si vse najpomembnejše zapisali in ob prvi priložnosti začeli z realizacijo.

Devica
Ne boste priznali svojih čustev, še sebi le delno. Ne bo vam všeč, kako se počutite ob vam najpomembnejših ljudeh in se boste krivili, da je z vami zato nekaj narobe.

Tehtnica
Strast vas bo prevzela in čutili boste, kako vas energije vodijo v novo smer delovanja. Nova kreativnost vas bo navdušila in se boste povsem našli v teh novih dejavnostih.

Škorpijon
Povsod boste imeli vplive, tako da vam nič ne bo ušlo. Stari priljatelji in znanci bodo veseli sodelovanja, prav tako boste imeli poseben magnetni privlak za vse nove ljudi.

Strelec
Skrbno boste skrivali strast, da ne bo nihče dobil potrditve. Želja vam bo urediti vse materialne dobrine, saj vas bo skrbelo, da zaradi čutenja strasti ostanete brez vsega.

Kozorog
Samski sledite srcu in se ne skrivajte več za obveznostim, ki bodo vedno v življenju. Dovolite si, da vas življene spomni, da ste živi in vas s tem motivira k spremembam.

Vodnar
Če vas bodo prijatelji zagrabili v primež, boste pozabili na obljube doma in se predali veseljačenju, kar pa bo prineslo velike koristi. Zato domači ne bodo tako slabe volje.

Ribi
Stik s prijatelji iz preteklosti vas bo razočaral oz. vam vzel upanje v spremembe, ki ste jih imeli za to družbo. Zato se boste čisto sprostili in se usmerili v nova poznanstva.