stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Začnite misliti tudi nase, ne le, kako boste ustregli drugim

27. 3. 2022; 07.00
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
Horoskop

Horoskop foto: Dreamstime

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven
Prenehajte s prilagajanjem v družbi, še posebej v prostovoljnih dejavnostih, kjer pozabite nase. Nujno je, da bolje organizirate svoj prosti čas in ne zanemarite sebe.

Bik
Odlično vam bo šlo vse povezano z javnostjo. Na vse boste naredili odličen vtis, pa čeprav boste sebi preveč ekstravagantni. Hitre spremembe bodo prinesle uspeh.

Dvojčka
Lahko, da boste pretiravali v vztrajnostno tam, kjer so vse bitke izgubljene. Ne trudite se več ugajati tistim, ki so se v preteklosti slabo izkazali. Počakajte na dober navdih.

Rak
Pomembno obdobje je pred vami, ko boste morali pri sebi narediti red, da se vam vse optimalno postavi. Najprej uredite s vizijo in način razmišljanja, ostalo bo sledilo.

Lev
Razdvojeni boste glede sprememb. Po eni strani si boste želeli, da se vse uredi, a si ne boste mogli pomagati, da ne bi bili sumničavi, počasni in prestrašeni glede vsega.

Devica
Nihali boste med tem, da bi se čisto predali naključnemu dogajanju, ki v vas sproža predajo odgovornosti na druge ter med tem, da bi vse zagrabili v svoje roke.



Tehtnica
Precej bolj strpni boste do drugih, saj ste končno dojeli, da ne morete nikogar spremeniti, če sam ne želi spremembe. To vam bo sprostilo komunikacijo z drugimi.

Škorpijon
Odnosi bodo v ospredju, pa čeprav se trudite, da bi se bolj fokusirali nase. Uredite preteklost, še posebej odnose, v katere ste se zapletli ravno zaradi osebnih sodb.

Strelec
Številne ideje bodo izzvenele, če ne boste zaustavili vsega, kar se dogaja v ozadju. Ni dovolj, da želite vsem ustreči, temveč je pomembno, da skupaj naredite kaj dobrega.

Kozorog
Ne ustvarjajte si iluzij in ne sledite brez notranje kritike. Nič ni narobe, če zaključite nekatera druženja, a dobro pa je, da se vi sami zares odločite, kar želite na dolgi rok.

Vodnar
Zaključite s pretirano kontrolo vsega okoli sebe, saj izgubljate na moči. Usmerite se raje v popolnoma svoj red in sistem, ki vam bo odgovarjal ter prinesel večje uspehe.

Ribi


Odmaknjeni boste, a vam bo to prav odgovarjalo. A boste morali izstopiti iz svoje cone udobja in narediti vse, kar je potrebno, da uspete v tem, kar zares ljubite.

prejšnji članek
Poroka na prvi pogled: Tega o Hajdi niste vedeli
Resničnostni šovi
Poroka na prvi pogled: Tega o Hajdi niste vedeli
naslednji članek
Lisa Bonet in Jason Momoa  zakonu dala še eno priložnost
Svet slavnih
Lisa Bonet in Jason Momoa zakonu dala še eno priložnost