kitara
Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž Šegula

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Preveč vsega se bo nakopičilo

28. 3. 2022; 06.00
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
horoskop

Horoskop foto: Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven
Navdušeni boste nad življenjem in se odločali za preštevilne priložnosti. Odprti boste za ljubezen, ki se razvija. Samski pojdite v akcijo in si dovolite doživeti zaljubljenost.

Bik
Sledite intuiciji, da se vam izpolnijo številne želje. Bolj boste prijazni, bolj vam bodo vsi radi priskočili na pomoč. Še vedno boste v sebi nosili trmo, a boste bolj previdni.

Dvojčka
Ne zamudite številnih priložnosti za sproščene spremembe. Samski se posvetite regeneraciji telesa in duha. S tem boste razrešili preteklost in lahko začeli na novo.

Rak
Preveč vsega se bo nakopičilo in raje se boste umaknili ter počakali, da se vse umiri. Razmislite, kaj želite in se potem usmerite samo v to, da bodo rezultati pravi.

Lev
Dinamični boste in usmerili svojo energijo v bolj konkretne rezultate. Dovolj boste imeli pogovarjanja in načrtovanja, zaželeli si boste dobrih sprememb in podpore.

Devica
Dovolj boste imeli vsega in iskali priložnosti za spremembe. Predali se boste kreiranju in vse vam bo zelo hitro in dobro steklo. Bodite iskreni v ljubezni.



Tehtnica
Iskali boste svoje optimalno mesto in ugotovili, da vas nihče močno ne potrebuje. To vas bo sočasno razžalostilo in razveselilo. Opustite žalost, posvetite se svojim željam.

Škorpijon
Opustite željo, da popravite napake preteklosti. Ne zanikajte svojih osebnih želja, saj so vam gorivo za dobre poslovne rezultate. Povežite se z bližnjimi in začnite na novo.

Strelec
Optimistični boste, to vam bodo vsi očitali. A resnično boste videli priložnosti in želeli pomoč drugih, ki pa je ne boste več dobili. Slabi pretekli načrti preveč odmevajo .

Kozorog
Nekatere stvari bodo izbile vašim čustvom dno in ne boste si mogli pomagati. Odreagirali boste tako burno, da se bodo vsi samo čudili. Prepir bo koristen.

Vodnar
Dinamični boste in skozi optimizem reševali tudi stvari, ki ste jih želeli pustiti čisto na miru. Ne boste namreč mogli mirovati, saj vas bo življenjske vodilo v spremembe.

Ribi


Odlično obdobje se nadaljuje. Uspeh vam bo sledil, še posebej, če boste hitro odreagirali na vse, kar vam bo všeč. Pokažite navdušenje in poželi boste uspeh.

prejšnji članek
Incident na oskarjih: Will Smith branil ženo in udaril voditelja
Svet slavnih
Incident na oskarjih: Will Smith branil ženo in udaril voditelja
naslednji članek
Miley Cyrus spet ljubi
Svet slavnih
Miley Cyrus spet ljubi