stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Ne iščite drugih za pomoč

29. 3. 2022; 06.00
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
full-moon-gb1021e35f_1280

Luna foto: Pixabay

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven
Ne boste odprti za čustva, čeprav boste hrepeneli po sprejetosti. Obremenjeni boste z bližino, zato lahko, da se boste osamili in želeli čim več časa preživeti v samoti.

Bik
Dogajanje vas bo odmikalo od družinskega življenja in od vsakdanjih opravil. Imeli boste magnetni privlak za nove ljudi, ki vam bodo odpirali nova obzorja in delovanja.

Dvojčka
Ne iščite drugih za pomoč, ampak se samo sprostite in obudite povezavo s svojo intuicijo. Vse bo lepo steklo takoj, ko boste zadihali in sprejeli odgovornost zase.

Rak
Veliko stvari, čustev boste želeli razkriti, a se bo vse tako izpeljalo, da boste preobčutljivi, da bi vse izrazili. Opustite zamere in stara čustva ter negujte lepe stvari.

Lev
Polni boste nemira in energije, a še ne boste mogli iti v akcijo, saj boste še preveč občutljivi in sočasno boste čutili, da še ni pravi čas, da še morate malo počakati.

Devica
Pozabili boste na čustva in se bolj intenzivno usmerili v aktivnosti. To bo presenetilo bližnje, saj boste kljub temu bolj odzivni na vse ter se celo bolj pokazali čustva.



Tehtnica
Globoko zadihajte in se predajte Usodi, ki bo še naprej želela samo, da ji sledite. Ljubezen bo postajala vse bolj pomembna, a ne boste več delali kompromisov.

Škorpijon
Ne zanašajte se na ljudi, ki so vas že tolikokrat pustili na cedilu, prav tako ne računajte na tiste, pri katerih ste vi prekršili dogovore. Odprite pa se spremembam.

Strelec
Prijateljstvo vam bo zelo pomembno, zato vas bodo lahko prijatelji hecali za vse pomembne in nepomembne stvari. Lahko, da se bodo pojavili prijatelji iz preteklosti.

Kozorog
Dovolite, da vam drugi pomagajo pri vsem, kar boste počeli, saj bo vsega preveč, da bi lahko vse sami postorili. Pogovorite se s prijatelji in sprejmite njihove nasvete.

Vodnar
Predani boste partnerju ali simpatiji, dokler bo sledila vašim željam in načrtu življenja, ki ga vse bolj jasno vzpostavljate. Ne boste pa trpeli izmikanja, sprememb.

Ribi


Prijateljstvo vam bo pomembno in vas bo osrečevalo. Prijatelji vam bodo pomagali aktivirati nekatere novosti, pa če se bodo zavedali te vloge ali ne. Osrečili vas bodo.

prejšnji članek
Will Smith se je javno opravičil
Svet slavnih
Will Smith se je javno opravičil
naslednji članek
Tino Gaber ima njen Mash  brezpogojno rad
Svet slavnih
Tino Gaber ima njen Mash brezpogojno rad