Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Will Smith se je javno opravičil

29. 3. 2022; 07.00
Avtor: V.M.
Will Smith, Jada Pinkett Smith

Will Smith in Jada Pinkett Smith foto: Profimedia

Igralec Will Smith obžaluje dejanje, ki je za seboj pustilo velik madež. To je zapisal v javnem opravičilu …

Po incidentu na podelitvi oskarjev, kjer je Will Smith zaradi neokusne šale udaril voditelja in komika Chrisa Rocka, je završalo po vsem svetu. Nizu novic je sledilo izražanje mnenj znanih in neznanih obrazov, ki so si bili v večini enotni, da je zvezdnikova impulzivna reakcija popolnoma nesprejemljiva.

»Vse oblike nasilja so strupene in uničujoče. Moje vedenje na sinočnji podelitvi oskarjev je bilo nesprejemljivo in neopravičljivo. Šale na moj račun so del mojega dela, šale na račun Jadinega zdravstvenega stanja pa nisem prenesel, zaradi česar sem se čustveno odzval,« je javnost nagovoril Will Smith, ki ga je prizadelo Chrisovo norčevanje iz soprogine bolezni, zaradi katere se sooča z resno obliko izpadanja las po vsej površini glave.

Trenutek po zaušnici foto: Profimedia

»Chris, rad bi se ti javno opravičil. Prestopil sem mejo, ravnal sem napačno. Sram me je, saj moja dejanja ne odsevajo človeka, kakršen želim biti. V svetu ljubezni in prijaznosti ni prostora za nasilje.Rad bi se opravičil tudi Akademiji, producentom oddaje, vsem udeležencem in vsem po svetu, ki so oddajo spremljali. Rad bi se opravičil družini Williams in moji družini 'King Richard'.Globoko obžalujem, da je moje vedenje omadeževalo to, kar je bilo sicer za vse nas čudovito potovanje,« je na družbenem omrežju zapisal igralec in javno opravičilo zaključil z besedami, da dela na sebi.

prejšnji članek
Poroka na prvi pogled: Preobrat v eksperimentu, Katja odšla
Resničnostni šovi
Poroka na prvi pogled: Preobrat v eksperimentu, Katja odšla
naslednji članek
Horoskop: Ne iščite drugih za pomoč
Horoskop
Horoskop: Ne iščite drugih za pomoč