atene saharski pesek
Svet24.si

Atene je pogoltnila oranžna meglica saharske prašne nevihte

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ali prisluškujejo Hajdinjaku

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Intuicija vam bo odlično pomagala pri izzivih

30. 3. 2022; 06.00
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
horoskop, znamenja, astrologija

Kakšen dan je pred vami? foto: Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven
Ne hitite z načrti, saj vas prav to hitenje utrudi. Dovolite si vse dobro razmisliti vse do sobote. Šele takrat vas bo luna podprla v vaših pozitivnih novostih za življenje.

Bik
Lahko, da se boste zagreli za bežno simpatijo, ki tudi ne bo ostala ravnodušna.
To vam bo dalo še dodatnega zagona, da se res potrudite in optimalno vse izpeljete.

Dvojčka  
Občutek o sebi, svoji celovitosti je pomemben, če želite okrepiti dobre odnose. Danes bo sreča na vaši strani in boste lahko vzpostavili dobro komunikacijo kjerkoli.

Rak
Čutili boste pritisk iz okolja, ki bo temeljil na vaši nesigurnosti. Lahko, da boste imeli glavobol, boleč vrat in ramena, saj vplivi zvezd vse to še potencirajo. Pazite nase.



Lev
Zdelo se vam bo, kot da ste na prisilnem dopustu, a spoznali boste, da se lahko stvari zgodijo tudi brez vas. Poslušajte svojo intuicijo, pa se bo vse zgodilo ob pravem času.

Devica
Intuicija vam bo odlično pomagala pri izzivih. Če ji boste dobro prisluhnili, boste ugotovili, kaj vas preveč bremeni in čemu je potrebno posvetiti več pozornosti.

Tehtnica
Iskrenost vam bo prinesla največje rezultate. Odlično se boste počutili, če se boste izogibali lenobi in poskrbeli za dovolj spanja, pitja tekočine ter gibanja v naravi.

Škorpijon
Vaša iskrenost predvsem do sebe bo potrebna, če želite spremeniti, izboljšati rezultate. Zato poglejte vase in spremenite svoj odnos do življenja čimprej.



Strelec
Poskrbite, da vas odnosi ne bodo preveč obremenili, da se boste lahko bolj spočili in regenerirali. Dobro počutje vam bo sledilo in to vas bo motiviralo za dobre korake.

Kozorog
Če si želite sprostitve in več zabave, potem je nujno, da se bolje organizirate. Ustvarite si ekipo, ki vam bo pomagala pri vsem, da se boste tudi sami sprostili.

Vodnar
Nemirni boste in preventivno želeli umiriti sebe, da ne boste naredili večje škode, saj ste se že naučili, da če nastopite z nestrpnostjo, se vam ta še v povečani meri vrne.

Ribi
V vas se krepi samozavest, da se boste odločali upoštevati bolj nenavadne ideje. Že dejstvo, da imate ljudi, ki vas podpirajo, vas bo osrečilo. Pokažite jim hvaležnost.

prejšnji članek
Poroka na prvi pogled: Eksperiment končan, Katja srečno ločena
Resničnostni šovi
Poroka na prvi pogled: Eksperiment končan, Katja srečno ločena
naslednji članek
Znano, kdaj priljubljena storitev pretočnih vsebin prihaja v Slovenijo
Svet slavnih
Znano, kdaj priljubljena storitev pretočnih vsebin prihaja v Slovenijo
#obraziavenija
obraziavenija