mojca_fartek_retnje_pp_trzic_22.4.2024 (1)
Svet24.si

56-letna Mojca od doma odšla peš, vrnila se ni. Ste jo videli?

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Opustite tudi stare razvade

31. 3. 2022; 06.00
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
HOROSKOP

Kaj napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven
Opustite tudi stare razvade, ki vas delajo globlje občutljive na vso dogajanje v okolici.
Čas je za spremembe. Poglobite se v načrte in ohranite aktivnost na vseh področjih.

Bik
Kariera vam bo izziv, a se boste morali hitro prilagajati in kar precej samožrtvovanja bo potrebno vsaj v tej fazi. Na vse boste dobro vplivali, še posebej na sodelavce.

Dvojčka
Čustveno boste nihali, a boste dojeli nekatere skrajnosti življenja. Potrebovali boste psihično stabilnost. Največ opore v tej smeri bo v naravi in meditaciji. Zberite se.

Rak
Želeli se boste bolj aktivirati, a nekako ne bo šlo. Opravil boste samo rutinska dela in tisto najbolj nujno ter se ne boste najbolj obremenjevali s temi konkretnimi stvarmi.

Lev
Vse bolj boste slediti notranjemu občutku, saj boste ugotovili, da vam je prej vedno dobro služi. To vas bo okrepilo tako psihično kot fizično, da se boste lotili novosti.

Devica
Čas je, da sprejmete odgovornost zase v vseh pogledih in sledite notranjemu glasu, ki s tem postaja vse bolj glasen in dobiva na moči. Tako se boste lahko na hitro odločili.



Tehtnica
Imeli boste dober navdih za odlično vizijo za prihodnost. Kariera vam bo izziv, da se boste potrudili v optimalni ureditvi izgleda in časovne organizacije vseh vaših nalog.

Škorpijon
Morali boste začeti razmišljati o opuščanju starih razvad, ne glede na to, da so nekatere navidezno dobre. Sebi dajete potuho, da ne naredite pravih sprememb.

Strelec
Narava in prijatelji vam bodo danes stali ob strani ter vas motivirali. Obljubili boste vsem svojo pomoč še preden boste vedeli, za kaj gre. Takoj boste za akcijo za druge.

Kozorog
Začnite opazovati svoje novo počutje, svoj odnos do sebe, do življenja, do fizičnih strasti, do uspeha in blagostanja... Tako si boste razširili psihične meje sprejemanja.

Vodnar
Pazili boste, da boste opravili vse svoje poslovne dolžnosti in sistematično sledili dogajanju, sočasno pa se boste želeli umakniti v mir, kar vam bo vsaj malo uspelo.

Ribi
Če boste uravnovesili čas za druge s časom zase, se boste počutili odlično. Če pa boste dovolili, da vas želja, da vsem ustrežete, nadvlada, potem boste hitro utrujeni.

prejšnji članek
Juretu Struni šov Ljubezen po domače popestril življenje
Resničnostni šovi
Juretu Struni šov Ljubezen po domače popestril življenje
naslednji članek
Tako so jo zagodli Tanji Žagar
Svet slavnih
Tako so jo zagodli Tanji Žagar