nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Juretu Struni šov Ljubezen po domače popestril življenje

31. 3. 2022; 07.00
Avtor: Vesna Meško
ranč-prebil, jure-struna

Jure Struna foto: Osebni arhiv

Na konjeniškem ranču Prebil je še vedno vse po starem, je pa res, da je veliko zanimanja za njegovega lastnika Jureta Struno, ki si ga želijo spoznati številna dekleta. Jure nam je zaupal, kaj se dogaja in kako doma sprejemajo njegovo nenadno prepoznavnost.

Jure Struna je inštruktor jahanja, ki ga zadnje tedne spremljamo v oddaji Ljubezen po domače. Življenje na njegovem konjeniškem ranču se seveda zaradi šova ni spremenilo, priznava pa, da je nekoliko bolj pestro na zasebnem področju.

»Pri meni je še vedno vse isto. Moj delavnik je popolnoma enak kot prej, preden smo začeli snemati. Svet se še vedno vrti, še vedno skrbim z živali, tako da tu ni nič drugače. Se pa pozna povečano zanimanje preko družbenih omrežij, ljudje veliko več kontaktirajo. Sicer ne toliko za ranč Prebil, ampak zame osebno - tu je pa kar veliko, veliko več zanimanja deklet, kot pa prej, preden sem postal del oddaje Ljubezen po domače,« nam je pojasnil Jure in dodal, da ima prijetne izkušnje tudi z ljudmi izven virtualnega življenja.

Ranč Prebil foto: Osebni arhiv

»Ljudje ki jih ne poznam, mi ob srečanju v živo izrekajo pozitivne komentarje. Tako da je kar zanimivo, ko greš na primer v Zgornjo Kungoto na črpalko, pa te tudi tam prepoznajo. Zame je to en prijeten občutek,« nasmejano pove inštruktor jahanja in dodaja, da je vesel, ker so tako domači, kot prijatelji in ljudje v vasi vse skupaj pozitivno sprejeli.

»Družina me pri tem podpira, imamo celo običaj, da se, če je le mogoče, vsi zberemo skupaj in si pogledamo naslednjo epizodo. Dogajanje seveda pokomentiramo in se poveselimo … Meni je všeč, ker se ljudje tudi na moj račun malo nasmejijo, v teh časih nam tega definitivno primanjkuje, zato je prav, da se ljudje malo sprostimo. Tako da že iz tega naslova sem vesel, da sem bil del tega projekta.«

Jure Struna foto: Osebni arhiv

Kaj pa negativne izkušnje? Se mora morda srečevati tudi z manj prijetno platjo prepoznavnosti? »Na splošno gledano imam predvsem pozitive izkušnje, so pa seveda tudi manj prijetne stvari, ko preberem kakšne negativne komentarje v medijih glede mene. Ampak jaz pravim: vsaka reklama je dobra, pa tudi če je slaba. To moraš pač sprejeti, če greš v tovrstni šov. Ne smeš si vsega jemati k srcu, zlasti pa ne zaradi ljudi, ki jih sploh ne poznaš,« je naš klepet zaključil Jure.

Ranč Prebil foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
Z majhno spremembo v negovalni rutini do izjemnih anti-age učinkov
Moda&Lepota
Z majhno spremembo v negovalni rutini do izjemnih anti-age učinkov
naslednji članek
Horoskop: Opustite tudi stare razvade
Horoskop
Horoskop: Opustite tudi stare razvade