Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Z majhno spremembo v negovalni rutini do izjemnih anti-age učinkov

31. 3. 2022; 07.30
Avtor: Oglasno sporočilo
malinca
Verjetno ste že slišale za rek: »Staranje je privilegij.« Daje nam izkušnje, modrost, spomine in še marsikaj lepega. Druga plat staranja pa prinese tudi novo podobo v ogledalu.

Gubice, hiperpigmentacija, koža, ki izgublja svoj volumen in sijaj, in ostanki številnih nepravilnosti iz preteklosti. Nekatere se z njimi soočijo lažje kot z jutranjo prometno konico, druge pa pogled na pridelane »izkušnje« spravlja v obup. Ne glede na to, v katero skupino spadate, vam lahko ob spodnjem zapisu zaigra srce …

Ključen del obrazne nege, ki ga ne smete preskočiti za nobeno ceno …

Če je še nekaj časa nazaj veljalo, da je mogoče z dobro kremo odpraviti marsikatero nepravilnost, so si zdaj strokovnjaki enotni: »Serum je ključen del obrazne nege.« Serumi so namreč narejeni na način, da lahko lažje prodrejo v globlje plasti kože in tako zagotavljajo precej bolj intenziven učinek. Hkrati pa še dodatno potencirajo učinek vaše običajne nege in vam hitreje prinesejo rezultate, ki si jih želite.

Dobro poznani vitamin v malo poznani obliki

Zadnje čase je v kozmetični industriji prav posebno mesto našel dobro poznani vitamin C. Ta namreč ne vpliva samo na to, da naš imunski sistem deluje čim bolj brezhibno, ampak ima tudi anti-age učinek. V telesu namreč vpliva na proces izdelave kolagenskih vlaken ter zmanjšuje vplive oksidativnega stresa. Če pa vitamin C dodamo v obrazno kozmetiko, pa so njegovi učinki naravnost čudežni.

Ker je običajni vitamin C vodotopen in na koži razpade prej kot v 30 minutah, so raziskovalci za kozmetične namene ustvarili čisto poseben stabilen ester – askorbil tetraizopalmitat. Gre za redko in dragoceno obliko vitamina C, ki jo Japonke in Korejke v svoji negi uporabljalo že leta ter nam s svojo čudovito porcelanasto poltjo povzročajo občutke zavidanja. Askorbil tetraizopalmitat je izredno močan, a hkrati zelo nežen, zaradi česar je primeren za prav vse tipe kože.

Ta napreden in v maščobi topen vitamin C slovi predvsem po tem …

- Koži daje mladosten videz in jo ščiti pred UV-žarki, kar mu omogoča stabilna oblika, ki se v koži zadrži tudi do 48 ur.

- ​Zmanjša transepidermalno izgubo vode, poveča elastičnost in vidno izboljša teksturo kože.

- ​Je ena najboljših sestavin, ki jih lahko dodate v svojo dnevno rutino za nego kože pri odpravljanju hiperpigmentacij in kožnih sprememb, povezanih s fotostaranjem zaradi sonca.

-​ Ne draži in ne povzroča luščenja ali drugih agresivnih reakcij, zaradi česar je primeren za prav vse tipe kože.

-​ Je nadvse močan antioksidant, ki ščiti kolagen pred razgradnjo in spodbuja njegovo sintezo, zato je neverjetno učinkovit proti staranju.

Dragocenost kozmetične industrije, združena z naravo …

Da bi to neverjetno dragocenost kozmetične industrije pripeljali tudi v domove slovenskih predstavnic nežnejšega spola, sta dve priznani podjetji – Add Actives in Malinca – staknili glave in razvili Serum C15 Booster, ki bo nedvomno pravi hit na področju anti-age nege.

Serum C15 Booster je prava antioksidativna bomba, ki poleg naprednega vitamina C vsebuje še koži identične lipide v obliki skvalana, omega maščobne kisline (med njimi izjemno redko omega 7 maščobno kislino iz rakitovca), karotenoide, polifenole zelenega čaja, izvleček črnega bezga, vitamin E, koencim Q10, izjemen in redko uporabljen antioksidant astaksantin, ki ima celo do 6000-krat večjo antioksidativno moč kot sam vitamin C, in še nekatere nepogrešljive zvezde za nego kože.

Serum C15 Booster – dragocenost, ovita v brezčasno steklo

Niti ena od sestavin seruma, ki je nastal kot plod sodelovanja Malince in Add Actives, ni namenjena ohranjanju stabilnosti izdelka, ampak so zaradi brezvodne formule prav vsi namenjeni negi kože. Tako je – gre za serum, ki ne vsebuje emulgatorjev, konzervansov in umetnih dišav, ki bi lahko kakor koli škodili koži. A brez skrbi … Njegova dragocenost je zapakirana v posebno stekleničko, ki bo poskrbela, da serum še nekaj časa po odprtju ohrani svoj namen. To mu omogoča posebno mironsko steklo temno vijoličaste barve, ki odbije ves spekter svetlobe (razen vijoličastega), ščiti pred UV-žarki in s tem izredno podaljša obstojnost živil in kozmetike, ki jih shranimo v to dragoceno steklo.

Intenzivni antioksidativni serum, ki bo zagotovo navdušil …

Serum lahko služi kot samostojna nega ali kot kozmetična začimba, ki oplemeniti delovanje že obstoječe nege. Zaradi njegove potentnosti za vidne rezultate zadostujeta že 2 kapljici, ki ju lahko vmešamo v obstoječo kremo, za bolj intenziven tretma pa lahko serum nanesemo kar na vlažno kožo. Z njegovo pomočjo ne bo minilo veliko časa, da bo vaš obraz videti, kot bi zadeli na genski loteriji, saj se bodo zmanjšale drobne linije in gubice, ublažila hiperpigmentacija, poenotil se bo ten kože, serum pa bo s svojim delovanjem omilil posledice oksidativnega stresa in UV-žarkov.

Če si želite tudi vi z majhno prilagoditvijo v dnevni negi poskrbeti za izrazite rezultate, lahko to storite z obiskom spletne strani www.malinca.si/serum, kjer si Malincin eliksir mladosti zagotovite že danes.

prejšnji članek
Janko in Monja presenečenje eksperimenta Poroka na prvi pogled
Resničnostni šovi
Janko in Monja presenečenje eksperimenta Poroka na prvi pogled
naslednji članek
Juretu Struni šov Ljubezen po domače popestril življenje
Resničnostni šovi
Juretu Struni šov Ljubezen po domače popestril življenje
#nasazenazenska
nasazenazenska