stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Ta barva čevljev paše na vse

28. 3. 2022; 08.30
Avtor: Oglasno sporočilo
Sandali10
To pomlad je svetlo rjava ali konjak barva ena najbolj priljubljenih barv obutve.

Ta odtenek rjave je že dolgo med priljubljenimi, a letos mu je večina priznanih modnih znamk obutve, ki jih najdemo v trgovinah Mass, posvetila še posebno pozornost. Vsi, ki ste bili prepričani, da so rjavi čevlji primerni samo za jesenske modne kombinacije, boste navdušeni nad tem, kako polepšajo tudi spomladanske in poletne ’stajlinge’.

V spletni trgovini Mass pobrskajte za svojim novim parom ženske ali moške obutve v svetlo rjavi barvi, mi pa vam razkrivamo, kako jih najbolje kombinirate z oblačili in modnimi dodatki.

Ujemajo se z vsemi barvami oblačil

Letošnjo pomlad so še posebej moderne barve oblačil, ki so naravnost popolne za ujemanje z obutvijo v konjak barvi. To so ’baby pink’, rumena, oranžna, ’baby’ modra, bež in zelena. Najlepše pa se elegantni svetlo rjavi mokasini ali balerinke ujemajo z belimi oblačili.

Kakšno torbico nosimo k rjavim čevljem?

Letos bodo v kolekcijah ženske obutve zelo priljubljeni sandali, polsandali in natikači, ki so okrašeni z dodatki, kot so na primer zlate ’ketnice’ in ’šnole’. Izvrstno se ujemajo s torbicami z zlatimi detajli, ne glede na barvo. Mokasine v konjak barvi pa lahko na primer kombinirate z ’oversize’ torbico. Popolna kombinacija za sobotno potepanje po mestu.

Prefinjen slog z rjavimi salonarji

Rjavi salonarji so tista obutev, ki ne bi smela manjkati v nobeni ženski garderobi. Če ne veste, kako bi jih nosili, nikoli ne boste zgrešili, če jih obujete na bel hlačni kostim. Sofisticiran ’stajling’ za vse priložnosti je tudi takšen z modro čipkasto obleko in rjavimi čevlji s peto.  

Sproščeno in mladostno

Ljubitelji ’casual’ sloga oblačenja nikar ne spreglejte ’loaferjev’ in mokasinov v svetlo rjavi barvi. Če jih kombinirate z jeansom, svetlim ali temnim, bo vaš ’outfit’ deloval sproščeno in šik hkrati. Letos so moderni vsi stili čevljev v rjavi barvi, od elegantnih na vezalke do natikačev, ki bodo navdušili tudi moške. Odlično se ujemajo tudi s svetlo sivo barvo. 

“In” bodo sandali v konjak barvi

Rjavi sandali s polno peto ali platformo in obleka, v kateri od trendi barv, bodo eden od letošnjih hitov poletne sezone. V kombinaciji s prikupnim cekarjem pa boste popolnoma osvojili ta priljubljen letošnji trend svetlo rjavih čevljev.

prejšnji članek
Delovna akcija: Polono in Ines pričakala pravljična prenova
Svet slavnih
Delovna akcija: Polono in Ines pričakala pravljična prenova
naslednji članek
Ljubezen po domače: Resnica o Inesinem odhodu brez slovesa
Resničnostni šovi
Ljubezen po domače: Resnica o Inesinem odhodu brez slovesa