palestina
Svet24.si

Bo Slovenija med prvimi priznala Palestino?

1664388706-21082006-3809c5aa897e1de8855faa79abd1a63c
Necenzurirano

Konec stečaja cerkvenega Zvona: izgubljenih 800 milijonov evrov, tožbe in ovadbe padle

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ljubezen po domače: Resnica o Inesinem odhodu brez slovesa

28. 3. 2022; 08.00
Avtor: V.M.
vidovic

Ines Vidovič foto: VOYO

Gledalci so dobili vtis, da se je Ines Vidovič s kovčkom odtihotapila s posestva, tako da se ji ni bilo potrebno srečati z ostalimi dekleti. Slednje ne drži. Takole je bilo v zakulisju …

Potem ko je Ines Vidovič izrazila željo po odhodu iz šova Ljubezen po domače, je bilo potrebno njen nepričakovan odhod umestiti v že zastavljen urnik snemanja. Ines nam je pojasnila, kako se je slednje odvilo v zakulisju. »Potem ko sem povedala za odhod, so mi naročili, naj to zadržim zase. Jure je recimo vedel samo to, da bova skupaj posnela kader, ni pa bil seznanjen s tem, da odhajam z njegovega ranča. To je zvedel šele med najinim pogovorom pred kamerami, ki pa ga niso v celoti vključili v oddajo. Zatem sva vsak zase posnela izjave, moja sicer ni prikazana,« je razložila Ines, ki ji slednje ni bilo ravno všeč, kot tudi ne to, kar se je zgodilo v nadaljevanju.

»Po izjavi sem spakirala svoje stvari in se namenila do deklet, da bi se poslovila. A ker so ravno snemali, to ni bilo mogoče, zaradi časovne stiske sem tako morala posestvo zapustiti brez da bi se z dekleti še enkrat videle, kar je izpadlo povsem drugače, kot bi si želela. Opravičilo s pojasnilom o hitrem odhodu sem potem prek sporočila poslala Juretu, Nataši in Patriciji,« je še pojasnila Vidovičeva, ki si je sicer želela domov, a ni pričakovala, da se bo vse skupaj odvilo tako zelo hitro.

Ines Vidovič

Ines Vidovič foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
Ta barva čevljev paše na vse
Moda&Lepota
Ta barva čevljev paše na vse
naslednji članek
Letošnja 94. podelitev oskarjev v znamenju filma CODA
Svet slavnih
Letošnja 94. podelitev oskarjev v znamenju filma CODA