nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

MasterChef: Po Žanet tekmovanje zapustil še Timotej

26. 3. 2022; 09.00
Avtor: K.M.
Timotej Cizej (34 let)

Timojtej Cizej (34 let) foto: Ana Gregorič

Letošnje tekmovanje je zapustil že drugi tekmovalec, Timotej Cizej, ki je hkrati Žanetih srčni izbranec, s katerim sta se povezala ravno med snemanjem šova.

Tekmovanje je včeraj zapustil še 34-letni Timotej Cizej iz Zagorja ob Savi. Najprej mu od rok ni šlo pohanje, zaradi katerega je moral iti v izločitveni šov, kjer so bila za Timoteja usodna umešana jajca.

"Razočaranje. Slaba volja. Razočaran sam nad sabo, da nisem znal narediti umešanih jajc. Po drugi strani pa res veliko veselje za Fabita. Hvala, da sem lahko občutil to, že to da sem tukaj, sploh ne znam opisati občutkov. Rad bi pokazal še več, me pa veseli, da sem izgubil proti Fabijanu, ker mi je res prirasel k srcu in v njem vidim tudi bodočega zmagovalca," je po izpadu povedal Timotej.

Timotej in Žanet foto: POP TV, edit njena.si

Vseeno pa mu je tekmovanje prineslo tudi lepo zgodbo. Srečo je našel v objemu Žanet, več o tem pa si lahko preberete TUKAJ >>KLIKNITE<<. Parček  začenja tudi novo zgodbo, saj bosta v Zagorju prevzela kulinarično ustvarjanje v restavraciji Ribnik, danes pa ju lahko srečate na kulinaričnem dogodku Park kuhna v priljublenem zagorskem Europarku, kjer bosta obiskovalce razvajala z gurmanskimi burgerji.

prejšnji članek
S premikom urinih kazalcev na poletni čas bomo spali uro manj
Zdravje
S premikom urinih kazalcev na poletni čas bomo spali uro manj
naslednji članek
Poroka na prvi pogled: To je resnica o Nininih spolnih fantazijah
Odnosi
Poroka na prvi pogled: To je resnica o Nininih spolnih fantazijah