pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Odnosi
 

Poroka na prvi pogled: To je resnica o Nininih spolnih fantazijah

26. 3. 2022; 08.00
Avtor: V.M.
poroka-na-prvi-pogled, nina

Nina foto: Planet TV

V oddaji Poroka na prvi pogled smo bili priča tako velikemu pompu na temo Nininih spolnih apetitov, da ste nemara tudi vi radovedni, kaj so pravzaprav njene radosti o kateri s partnerjem nista čisto naravnost spregovorila. Kako daleč v temo naslade kuka sicer dekliško ljubka Nina?

Ni skrivnost, da ima Nina rada posteljne radosti, javno je tudi povedala, da uživa v iskanju meja in da svoje še ni našla. Tekom resnega pogovora sta s soprogom razkrila tudi to, da Nina uživa v grobem seksu, kar njega plaši, saj je sam bolj naklonjen čustveni spolnosti. Pa ima navihana temnolaska resnično tako zelo posebne želje? Kakšen je pravzaprav njen fetiš? Kot boste videli, ne gre za nič posebnega, Nina namreč ne skriva želje po srhljivejših odtenkih sadomazohistične spolne prakse, na kar so ob ogledu zadnje oddaje pomislili številni gledalci.

»Oba bi rada uživala in se imela lepo. Je pa res, da je bil Domen malo šokiran, ko je spoznal, da sem mogoče malenkost bolj izkušena in odprta za nove stvari. Sama imam izjemo rada intimo in čuten seks, a iskreno, včasih pa mi zapaše tudi, če me partner podredi in malo močneje zgrabi … in v tem ne vidim težav, saj ima vsak svoje fetiše in fantazije, ključno je pa, da se v partnerstvu o tem odkrito in predvsem nežno ter razumevajoče pogovarjamo,« je Nina pojasnila za portal Bum novice in izrazila razočaranje nad obsojanjem, ki so ga deležne ženske, ki odkrito govorijo o spolnih apetitih.

Nina

Nina foto: Planet TV

prejšnji članek
MasterChef: Po Žanet tekmovanje zapustil še Timotej
Resničnostni šovi
MasterChef: Po Žanet tekmovanje zapustil še Timotej
naslednji članek
Horoskop: Čas je za umiritev
Horoskop
Horoskop: Čas je za umiritev