nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Rasema: Prava ljubezen nikoli ne umre, ljubila ga bom do smrti

30. 3. 2022; 09.00
Avtor: V.M.
rasema-begulić

Rasema Begulić foto: POP TV

Iz šova Ljubezen po domače se je poslovila svetlolasa upokojenka Rasema. Kaj pa se leto kasneje dogaja v njenem življenju? Je našla moškega, s katerim bo lahko preživela jesen življenja?

»Ne, še vedno sem samska, pravzaprav sem samska že dve leti in pol in tako bo ostalo, dokler ne najdem moškega, ki bo vsaj približno takšen, kot je bil moj nekdanji partner Izi. Moja duša je velika in dobra bo tudi do nekoga, ki tako kot jaz išče resno in dolgo razmerje, ne pa le avanture,« pojasnjuje Rasema, ki preprosto ne more pozabiti partnerja izpred let, ki ji je pokazal, kako čudovito je lahko razmerje, če se za skupno srečo trudita oba partnerja.

Neverjetno! Preverite, kaj je naredil znan Slovenec.
>>KLIKNITE TUKAJ<<

Rasema ne more pozabiti dolgoletne ljubezni, mlajšega Izija, ki ji je za vedno spremenil življenje. foto: Osebni arhiv

»Nisem bila sama tista, ki je za vse skrbela, kot se dogaja marsikje. Moj Izi samo kuhati ni znal, ampak nič zato, jaz zelo rada kuham. Joj, kako me je on imel rad … cenil, spoštoval in razvajal me je sedem let. Z menoj je ravnal kot s kraljico, bila sem srečna in zadovoljna, bil je idealen moški, rada ga bom imela do smrti. Pravijo, da prava ljubezen nikoli ne umre, tako čutim tudi jaz,« z žalostjo obuja spomine upokojenka, ki je pripravljena še vedno ljubiti, a ima glede moških jasna pričakovanja.

»V svojem življenju nočem prevaranta, kockarja, alkoholika in kadilca, niti ne ljubosumneža, tudi varanje sovražim. Čustva so mi zelo pomembna, naklonjenost rada pokažem. Moj moški ne bo nikoli lačen, žejen, ponižan ali zapuščen, rada skrbim tudi za red, je pa res, da pričakujem, da se tudi on potrudi. Je to res preveč?« se sprašuje Rasema, ki vere v ljubezen ni izgubila, se pa zaveda, da je tisti pravo - eno, edino in neponovljivo, že doživela.

Rasema Begulić

Rasema Begulić foto: POP TV

prejšnji članek
Poroka na prvi pogled: Kate ni stara 34 let
Resničnostni šovi
Poroka na prvi pogled: Kate ni stara 34 let
naslednji članek
Kdaj ste nazadnje naredili nekaj zase?
Zdravje
Kdaj ste nazadnje naredili nekaj zase?
#obraziavenija
obraziavenija