nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Kdaj ste nazadnje naredili nekaj zase?

30. 3. 2022; 08.44
Avtor: M.Š.
vikend-dozivetij
Manj kot mesec dni nas loči od še enega nepozabnega konca tedna, na katerem se bomo odklopili od vsakdanjih težav in skrbi ter se prepustili zgolj pozitivnim mislim, hkrati pa doživeli predvsem veliko novega in prijetnega. Za to bodo poskrbeli vrhunska nastanitev in storitve v Bohinj ECO hotelu ter znani strokovnjaki z različnih področij, ki bodo popestrili druženje s svojimi izbranimi programi, predavanji in delavnicami.

VRHUNSKA NASTANITEV v 4* SOBAH  

Vsi udeleženci vikenda boste lahko uživali v vrhunski nastanitvi v ekološko in tehnološko najbolj dovršenem hotelu visoke kategorije v Sloveniji, v osrčju Julijcev in bohinjske ledeniške doline – v Bohinj ECO Hotelu. Ponaša se s 102 sobama, ekskluzivnim velnesom, restavracijo, slaščičarno in – kar je edinstveno v Sloveniji – z bovlingom v samem hotelu. V hotelu je uporabljena okolju najprijaznejša tehnologija z najvišjo energetsko učinkovitostjo. Vse hotelske sobe so opremljene s prestižnim lesenim pohištvom iz tika ali ameriškega oreha, imajo kopalnico s kadjo ali tušem, stranišče, sušilnik za lase, ogrevano odložišče brisač, osvetljeno povečevalno kozmetično ogledalo, mini bar, telefon, televizijo LCD s 106-centimetrskim zaslonom, sef z vtičnico za polnjenje prenosnega računalnika, optično žično in brezžično povezavo z internetom ter klimatsko napravo. 

KDAJ: 8.–10. 4. 2022 

KJE: Bohinj ECO Hotel

CENA: 249 €/osebo* z vključenim polpenzionom

*možnost koriščenja turističnih bonov 2020 in BONa21

UŽITEK V VODNEM PARKU BOHINJ

Hotel je s podzemnim hodnikom povezan z vodnim parkom Bohinj, v katerem je na voljo 400 m2 vodnih površin. Tam se lahko razvajate v različnih bazenih, na edinstveni plezalni steni nad vodo, na toboganih, obiščete glasbeno votlino ali votlino za zaljubljence. Za izboljšanje duševnega in telesnega počutja so na voljo finske, turške, infrardeče savne ter finska biosavna in solna soba s piransko soljo. V velnesu vodnega parka je na voljo obširen izbor masaž ter negovalnih, pomlajevalnih in poživitvenih tretmajev.

V osrčju Julijskih Alp in bohinjske ledeniške doline, na robu Triglavskega narodnega parka, stoji vrhunski alpski eko resort z izredno vodno ponudbo (savne, bazeni, tobogani, masažni bazeni), odprtim kaminom, prostori za druženje, bovling centrom, kinodvorano in sijajno kulinarično ponudbo. Eko resort je izvrstna izhodiščna točka za poletne in zimske športe: okolica omogoča kolesarske ali hribovske izlete, plezanje, raftanje, veslanje, izkušnjo adrenalinskega parka, smučanje, tek na smučeh. 

Vse potrebne informacije in prijavnico na Vikend doživetij poiščite na www.vikend-dozivetij.si 

NAŠI PREDAVATELJI

ALJOŠA BAGOLA

Priznani predavatelj, avtor knjižnih uspešnic, slovenski kreativni direktor desetletja in fatalni moški 2021 prihaja v goste s svojim najbolj priljubljenim motivacijskim predavanjem Kako biti v redu.

EVA PETERNELJ

Eva je osebna trenerka, ki je študirala na Fakulteti za šport in ima danes za sabo že več kot 20.000 zadovoljnih žensk, ki vsak dan trenirajo z njo. Simpatična Eva uživa v tem, da drugim dekletom pomaga doseči najboljšo različico sebe.

MIHAEL ŽMAHAR 

Avtor in predavatelj, predvsem pa človek, ki vidi svet na veliko. Že zelo zgodaj je začutil klic svojega poslanstva – dvigovati zavest na tem planetu. Z leti načrtnega mentalnega, čustvenega in duhovnega treninga se je razvil v enega izmed najbolj prepoznavnih učiteljev moderne dobe. 

GREGA ŠILC

Vodnik Grega nas bo na sprehodu vodil skozi največjo bohinjsko vas, Bohinjsko Bistrico, kjer bomo spoznali posebnosti tipične alpske vasi in celotne bohinjske doline. A to ni vse, kar si boste ogledali v eno in pol urnem sprehodu.

ANDREJA KOLARIČ 

Strokovno sodelavko podjetja Favn je poklicna pot vodila od klasične farmacije do holistične aromaterapije, ki je danes del njenega poslanstva – pomagati ljudem do boljšega počutja. 

TINA ŠTERK

Univ. dipl. biologinjo in strokovno sodelavko podjetja Favn je raziskovanje narave pritegnilo že kot otroka in želja, da se vpiše na študij biologije, se ji je uresničila. Predvsem  jo navdušuje vsakodnevno odkrivanje sveta eteričnih olj.

ANDREJA SENTOČNIK SHRESTHA 

Andreja je racionalna pravnica po izobrazbi in danes most med materialnim in duhovnim svetom, je medij, konkretneje regresoterapevtka. Duhovna rast jo je pripeljala do sposobnosti komuniciranja z Vodniki/Vodnicami, do dejstva, da lahko vidi v dušo vsakega posameznika in kaj je njegov namen.

ŽIVA LESKOVŠEK 

Ko se je začela spraševati, zakaj je na tem svetu v tem življenju in kaj je njeno poslanstvo, je prejela odgovor, da zato, da pomaga drugim. To so joga, zvočne meditacije, izrazni ples, kar dostikrat podprem tudi s kakavno ceremonijo. 

V prekrasnem okolju Bohinjske Bistrice bomo uživali v ponudbi hotela in seveda tudi dodatnega programa, ki ga pripravljamo za vas.  Nekaj iz programa vam razkrivamo spodaj in vas vabimo, da se nam pridružite.

PROGRAM:

Petek:

  • Pijača dobrodošlice in darilna vrečka za goste Vikenda doživetij
  • Motivacijsko predavanje – ALJOŠA BAGOLA: Kako biti v redu
  • Kanalizirana meditacija ob spremljavi kristalnih zvočnih posod – ANDREJA SENTOČNIK SHRESTHA IN ŽIVA LESKOVŠEK: Pot k sebi

Sobota:

  • Jutranja vadba – EVA PETERNELJ
  • Predavanje – ANDREJA KOLARIČ IN TINA ŠTERK: Z eteričnimi olji nad izgorelost in stres
  • Predavanje – MIHAEL ŽMAHAR: Skrite iluzije odnosov
  • Večerno druženje ob glasbi DJ-ja in koktajli

Nedelja:

  • Jutranja vadba – EVA PETERNELJ
  • Vodeni sprehod – GREGA ŠILC: Spoznajmo posebnosti Bohinja in Bohinjske Bistrice
prejšnji članek
Rasema: Prava ljubezen nikoli ne umre, ljubila ga bom do smrti
Resničnostni šovi
Rasema: Prava ljubezen nikoli ne umre, ljubila ga bom do smrti
naslednji članek
Življenje po MasterChefu: Timotej in Žanet presegla pričakovanja
Resničnostni šovi
Življenje po MasterChefu: Timotej in Žanet presegla pričakovanja