profimedia-0808999589
Svet24.si

Umrl komaj 15-mesečni sin slavnega MMA borca

870457_151-vatikan
Necenzurirano

Ko znani lobist pelje slovenske gradbince v Vatikan

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Poroka na prvi pogled: Jasminina zgodba je zaključena

7. 3. 2023; 07.00
Avtor: V.M.
poroka-na-prvi-pogled, jasmina

Jasmina foto: Planet TV

Čeprav z Alešem in eksperimentom Poroka na prvi pogled ni želela imeti nobenega opravka več, so jo pravila znova pripeljala pred kamere.

Po predčasnem odhodu z medenih tednov sta se Aleš in Jasmina vrnila vsak v svoj dom. Slednje je Jasmino pomirilo, saj se je lahko ukvarjala s stvarmi, ki jih rada počne. A minuli dogodki so televizijska zakonca vseeno preveč zaznamovali, da bi lahko nadaljevala s snovanjem skupne zgodbe. Svečane večerje s pari sta se sicer udeležila, a ne zaradi tega, da bi premagala nesoglasja in drug drugemu ponudila še eno priložnost.

Aleš se je želel pogovoriti. foto: Planet TV

»Prišla sem, da spoznam kandidate, da pač povem, da sem bila v tem eksperimentu par dni. To je to. Prišla sem tudi zaradi hrane, zaradi zabave, zaradi druženja, ker mi je fajn. Zakaj pa ne, saj nikamor ne hodim. Čas imam, energijo imam, voljo imam, zakaj pa ne,« je Jasmina pojasnila svojo udeležbe Alešu, ki je na večerji niti ni pričakoval. Ob tem mu je očitala, da je sam tako ali tako ne bi povabil, če pa bi jo, ravno zaradi tega ne bi prišla.

Jasmina je sicer na večerji pojasnila, da glede prihoda na druženje niti ni imela izbire. Na Vlastino vprašanje, ali sta znova skupaj, je namreč odgovorila, da sta se večerje morala udeležiti, v nadaljevanju pa je obelodanila, da je prihod na druženje sprva zavrnila. »Bilo je, če pridem na večerjo, ker pač bom morala priti na večerjo, najprej sem rekla, da ne, pa da ne, potem sem pa rekla, grem, kaj pa imam za izgubiti.«

Kot ste lahko videli, Aleš in Jasmina nimata nobenega interesa, da bi nadaljevala skupno pot. To lahko uradno izrazita tekom pravil, ki jih zajema eksperiment. Slednjega lahko namreč zapustita, če na ceremoniji soglasno naznanita, da odhajata iz preizkusa. A tudi v tej točki ne bo šlo po načrtih …

Jasmina

Jasmina foto: Planet TV

prejšnji članek
Herta Kosmina o prepoznavnosti, komentarjih in izjemnem uspehu
Svet slavnih
Herta Kosmina o prepoznavnosti, komentarjih in izjemnem uspehu
naslednji članek
Senidah razkrila veliko sodelovanje z Lepo Breno
Svet slavnih
Senidah razkrila veliko sodelovanje z Lepo Breno
#nasazenazenska
nasazenazenska