nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

MasterChef: Doris na jahti multimilijarderja

3. 3. 2023; 09.00
Avtor: V.M.
Doris Vlah

Doris Vlah na jahti foto: POP TV, osebni arhiv

Nova tekmovalka šova MasterChef je dovolj drzna in pogumna, da tudi v pokoju doživlja to, o čemer drugi le sanjajo. Kdo je Doris Vlah?

Doris Vlah je ženska, ki aktivno preživlja pokoj. Ne dovoli namreč, da bi življenje zaspano teklo mimo nje, ko pa lahko tudi v jeseni življenjanabira spomine. Med njene življenjske sanje sodi udeležba v kuharskem tekmovanju MasterChef in slednje se ji je sedaj tudi uresničilo. Kot je šaljivo pojasnila v klepetu za 24ur.com, je to zadnja stvar, ki jo želi uresničiti pred smrtjo.

No, Doris se seveda še ne spogleduje s slovesom, nenazadnje preveč rada uživa življenje, pri čemer ji ne zmanjkuje idej. Lahko verjamete, da jo je lansko leto mahnila kar na jahto multimilijarderja? Tam je namreč sprejela delo in v kuhinji ustvarjala po dva delovnika na dan!»Vsi, ki me poznajo, vedo, da sem izjemno energična, da nikoli nisem pri miru in da sem zelo optimistična. Delo na jahti je zelo zahtevno, po 17 ur na dan. Imela sem srečo, ker so bili lastniki multimilijarderji super, tako sem videla in doživela to, o čemer ljudje sanjajo. Lastnikova žena in otroci pa so uživali pri meni v kuhinji,« razložila nova tekmovalka šova MasterChef.

Doris Vlah: trgovka/upokojenka foto: POP TV

prejšnji članek
Luka Dončić postavil prav poseben rekord
Svet slavnih
Luka Dončić postavil prav poseben rekord
naslednji članek
Hrvaška voditeljica navdušila s preobrazbo
Resničnostni šovi
Hrvaška voditeljica navdušila s preobrazbo
#obraziavenija
obraziavenija