stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Klepet z Meri: Razlog za umik sta jeza in razočaranje

3. 3. 2023; 07.00
Avtor: V.M.
poroka-na-prvi-pogled, meri, žan

Meri in Žan foto: Planet TV

Čeprav smo videli, da se je Meri umikala in iskala mir ter samoto, v resnici do Žana in eksperimenta še zdaleč ni bila brezbrižna. Česa kamere niso pokazale?

Kot smo lahko videli v zadnji epizodi eksperimenta Poroka na prvi pogled, se odnos med Žanom in Meri ne odvija ravno vzpodbudno. Meri je iskala mir in tišino, Žan pa si je belil glavo s tem, kako porušiti njene zidove. A celotno dogajanje na medenih tednih je pravzaprav nemogoče strniti zgolj na nekaj minut. Meri nam je v kratkem klepetu zaupala, zakaj se je povsem zaprla vase in s kakšnimi občutki se je bojevala …

Meri in Žan na medenih tednih. foto: Planet TV

Meri, pogovor med vama se je pošteno zatikal. Zdelo se je, da vas Žanov trud spravlja še v globljo stisko?

Žanu sem sicer poskusila razložiti svoje stališče, a nisem od njega dobila občutka, da me razume. Poslušal me je, ni me pa slišal. Vsak je v eksperiment prišel s svojimi pričakovanji in osebno nisem človek, ki bo nekoga zasul z 200 vprašanji, jaz raje dam času čas in osebo spoznam skozi dejanja. Zaradi svoje preteklosti sem namreč bolj previdna, medtem ko se mi zdi, da pa bi Žan rad vse takoj in zdaj - nimaš kaj, ljudje smo si med seboj različni.

Kaj se je takrat dogajalo v vas, pa tega niste delili s kamero?

Občutek sem imela, da Žan moje previdnosti ni najboljše sprejel. Zatem so dogodki privedli do tega, da sem naredila še nekaj korakov nazaj. Žan je namreč rekel, da ne kadi, a si kasneje šel kupit tobak, zgodilo pa se je še nekaj takšnih situacij, ki so vplivale na moje zaupanje. Zanj in za večino so to lahko malenkosti, ki pa so takrat pri meni precej otežile vse skupaj.

Žan se je spraševal, kaj dela narobe. foto: Planet TV

Tudi odnos do alkohola?

Ja, v mojih očeh je bil problem tudi alkohol. To je spet nekaj mojega, a glede na mojo preteklost, si ne morem privoščiti, da bi gledala buteljke vsak dan na mizi.

Žan si najbrž ni predstavljal takšnih medenih tednov. Ampak težko je bilo tudi vam, kajne? Če pokukava čez vaš 'zid', zakaj natanko?

Bila sem jezna na strokovnjake, žal mi je bilo tudi, da Žan ni dobil žene, s katero bi lahko spil kozarec vina in ki ne bi imela toliko težav z zaupanjem. On je res fant dobrega srca in bi si zaslužil spoznati nekoga, ki nima vse te prtljage. Vse to mi je hodilo po glavi in zato sem se začela tudi umikati, ni mi bilo do druženja in nisem vedela, kako bi to lahko rešili.

Meri ni bilo vseeno, razmišljala je, kako bi lahko rešili situacijo. foto: Planet TV

prejšnji članek
Hrvaška voditeljica navdušila s preobrazbo
Resničnostni šovi
Hrvaška voditeljica navdušila s preobrazbo
naslednji članek
Zakaj Melani Mekicar dom zapušča ob tako nenormalni uri?
Svet slavnih
Zakaj Melani Mekicar dom zapušča ob tako nenormalni uri?