nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

MasterChef: Ne more premikati glave, a zanj to ne bo ovira

1. 3. 2023; 12.00
Avtor: V.M.
Aljoša Galun

Aljoša Galun: elektrotehnik računalništva/prodajalec foto: POP TV

Novi tekmovalec šova MasterChef bo mnogim v navdih. Kot boste opazili, Aljoša Galun ne more premikati glave, a trdno verjame, da mu to v kuhinji ne bo povzročalo težav.

Aljoša Galun težav s premikanjem glave nima vse življenje. Glede na to, kaj je doživel, je to še najmanj, pred več kot desetimi leti je namreč utrpel hudo prometno nesrečo, po kateri so zdravniki sprva napovedali, da bo ostal hrom od vratu navzdol. K sreči se napovedi niso uresničile, po prebuditvi iz kome se je pričelo stanje izboljševati, z močno voljo in izvajanjem vaj pa je mesece po nesreči tudi lepo okreval. Ostale so le težave s premikanjem glave, kar pa zanj ne bo ovira.

»V kuhinji moje težave s tem niso bile nikoli problem in tudi v MasterChefu ne bodo. Pri kuhanju v MasterChefu se bom poskusil maksimalno sprostiti, v kolikor bo nastala stresna situacija, pa se je treba prilagoditi in morda celo narediti rezervni načrt, če se slučajno kaj zalomi. Kajti sodnikom je treba dostaviti dovršen krožnik," je v klepetu za 24ur.com pojasnil Aljoša.

prejšnji članek
Raziskava: Če nič ne gibate, ste korak bližje smrti
Svet slavnih
Raziskava: Če nič ne gibate, ste korak bližje smrti
naslednji članek
Igralka iz Botrov vroča zvezda plesnega šova
Svet slavnih
Igralka iz Botrov vroča zvezda plesnega šova